| Общата стая | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Общата стая Sun 11 Apr - 19:49 | |
| Отново бяхме в общата стая. Взех книгата си и се качих в спалните. Прибрах четивото и се замислих какво да облека. Реших да е новата ми рокля. Застанах пред огледалото и пуснах опашката си. Разроших леко коса. Огледах се за последно и слязох долу. Дерек и Ренесме вече бяха там и ме чаках. - Сълажалявам, че се забавих! Много ли ме чакахте? - притеснено попитах.
П.П: Сори, че се забавих! ;ss | |
|
| |
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Общата стая Sun 11 Apr - 19:56 | |
| -Не, аз току-що слизам-отговори Дерек. -Е, тръгваме ли?-Да!- Дерек извади пръчката си и се магипортираха пред дискотеката.
П.П. Ренесме каза, че си ляга, затова отиваме само двамата. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Mon 12 Apr - 20:13 | |
| Магипортирахме се в общата стая. - Уф! На косъм! - казах аз. - Спокс.. вече сме тук - засмя се той. - Мерси! - измотолевих аз и се прозях - Хайде, да си лягаме.. - Лека! - Лека - прекъсна ме нова прозявка - Леко нощ! И се качих в спалните на момичетата. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:22 | |
| - Don't stop.. she working'it all about. She movies it around the clock.. - пеех си под нос заедно с песента, която слушах. Понеже бях със слушалки не чувах нищо друго освен музиката в ушите си. | |
|
| |
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:30 | |
| Дерек слезе от спалните. Щом видя и чу момиче да си пее под носа и беше с гръб към него му хрумна блестяща идея. Той се пробъкна зад нея и я плесна леко по рамената. -Бау!- Момичето се стресна и се обърна назад. - Ох, ти ли си?-попита спокойно момичето. - Да, да не очакваше оня изрод от дискотеката? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:34 | |
| Когато си спомних, потреперих. Не ми се мислеше какво щеше да стане, ако Дерек не беше там. - Благодаря още един път! - казах и го целунах по бузата. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:42 | |
| -Внимавай, забравяш Ренесме -каза Дерек и прескочи дивана и седна до Крис. Стуууд!- Дерек извади прачката си и я насочи към камината. - Лакарнум инефламаре!- от пръчката излезе огнена топка. След секунда в камината пламтеше силен огън. - Охх, цяла нощ не съм спал. Гърмя, трещя. -каза Дерек и се облегна на възглавницата. След малко се унесе. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:54 | |
| Какво? Не съм я забравила! Видях го, че заспива и реших да не споря. Седнах на земята срещу него и отново си сложих слушалките. След около петнайсет минути Дерек леко похъркваше. Изглеждаше някак комично, но подтиснах желанието да се разсмея. Извадих си телефона и набрах номера на майка си. - Ало? Мамо? - стараех се да не събудя Дерек - Иска да те чуя. Имах толкова -- - Скъпа, не мога да говоря сега! Ще се чуем друг път - каза майка ми и затвори телефона. - Да, добре.. Чао и на теб.. - въздъхнах. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 19:59 | |
| - Искаше да кажеш на майка си за дискотеката ли?-каза Дерек насън. Той не знаеше, че говори. - Ами да. Ти откъде чу, нали спиш?-запита Крис разтревожено. - Спя и ти говоря. И това ме похръквам не е смешно-нормално е. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 20:04 | |
| Да, бее.. - Мхм.. прав си. Не е смешно! - прихапах леко долната си устна, за да не се разсмея. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Wed 14 Apr - 20:13 | |
| -Казвай ми истината, усещам лъжата в гласа ти. - Крис реши да накара Дерек да си признае, че е буден. Тя го бутна на земята и той се изтърколи. Нямаше реакция. На Дерек му стана топло и се събуди. Щом видя Крис до себе си и огъня си помисли- Хей, да не си решила да ме правиш на кюфте? - в този момент Крис направи нещо неочаквано........ | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 12:15 | |
| - Хейй.. да не си решила да ме правиш на кюфте? - попита Дерек, докато лежеше на земята. Реших да му направя номер, но вариантите не бяха много. Бях скрила шише с вода зад себе си. Извадих го и излях всичката вода върху Дерек. Приличаше на мокра кокошка и аз избухнах в смях. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 13:17 | |
| -Ууу! Какво ти става? Това не мислех, че ще го направиш!- Дерек стана и легна на дивана отново. - Ако може без такива номера повече.-След малко Дерек отново задряма. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 15:19 | |
| - Обещавам! - казах аз през смях. Охх.. беше ужасна скука.. Какво да правя? Хмм.. обещах на Дерек без повече номера и това стесняваше кръга. Отново седнах на земята срещу спящия Дерек, но не ми се слушаше музика и захвърлих телефона до себе си. Хванах колената си с ръце и подпрях брадичката си на тях. Размишлявах, докато.. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 15:35 | |
| Дерек се събуди. - Офффф, скука. Идеи имаш ли? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 15:49 | |
| - Не.. - отговорих аз - Уф! Времето на вън е ужасно за разходки. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 15:50 | |
| -Достатъчно съм луд за да го кажа-Ходи ми се до Хогсмийд. Ти искаш ли да дойдеш. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 15:56 | |
| - Ъ.. нали, знаеш, че съм нова? Няма да е зле да ми обясниш преди това за какво говориш.. - разсмях се нервно. Сигорно ще ме помисли за.. и аз не знам за каква. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:01 | |
| -Хогсмийд е село на магьосници-единственото село във Великобритания. Има много магазини и е много интересно. Хайде! Вземи си пари обаче. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:12 | |
| - Добре, идвам след малко.. тъкмо и да се проблека.. - казах и се качих в спалните на момичетата. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:16 | |
| След малко Крис се върна преоблечена. - Хайде!- каза Дерек и те се магипортираха. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:42 | |
| След няколко часа се върнахме в общата стая. Странното беше, че когато се магипортирахме се озовахме на дивана. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:49 | |
| - Оххх, тежи ми!-каза Дерек и остави торбите си на земята.-Купи ли си нещо освен женски глезотийки? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:50 | |
| - Женски глезотийки? Взех си само най-важното! - казах аз. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Общата стая Thu 15 Apr - 16:51 | |
| -Какво примерно? Видях само, че пазарува много от Меденото царство. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Общата стая | |
| |
|
| |
| Общата стая | |
|