| Общата стая | |
|
|
Author | Message |
---|
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Общата стая Thu 27 Aug - 19:01 | |
| Това е общата стая.Тук се събират всички рейвънклоуци. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:03 | |
| - Е, най-накрая се прибрахме! - още от вратата се тръшнах да дивана, а Хейли се настани до мен. - Какво ще правим? - попита тя. - Хъм, не знам.. някакви предложения? | |
|
| |
Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:06 | |
| -Нее! *отново се прозях* -Май сънчо вече е дошъл при теб! *засмяхме се* -Яде ми се нещо сладко... не или пък ми се пие нескафе *замислих се аз* -Ама ти май не можеш без да имаш нещо в устата си!*засям се тя* -Така лиии? -Мдам! -Ще те науча аз! *взеха една малка възглавничка и започнах да я удрям леко с нея* | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:09 | |
| - Аа.. така ли? - попитах аз. - И аз почваам! - заплаших я. Взех първата възглавница, която видях, и започнахме да се бием. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:12 | |
| След половин час бой с възглавници се озовахме на земята целите в пера. -Ти си най-ненормалното човече,което познавам! *засмя се тя и духна едно перце от устата си* -И ти не падаш по-долу! *засмях се аз* -И сега какво? -Мисля че не мога да стана! *казах аз и преглътнах* -Значи просто ще си стоим тук!*усмихна се тя* -Мдаам! *спогледахме се и малко след това започнахме да се превиваме от смях* | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:16 | |
| - Хейлз? - Да? - погледна ме тя. - Харесваш ли някое момче? - попитах я аз. - Последният път каза не, но.. мина толкова много време. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:23 | |
| -Ами не съм сигурна! *засмях се неловко аз* -Казвайй! *седна ,като си преплете краката и сложи възглавничката върху тях за да се облегне с лакти* -Ами има едно момче *изправих се леко аз* .. запознахме се на езерото,когато ме опръска,но оттогава не съм го виждала,а имаше нещо в него което много ми хареса! -От нашия дом ли е? *полюбопитства* -Не .. не е от нашия! *ухилих се аз* и не, не е Иън! -От кой тогава? -Стига за мен момиче,ти харесваш ли някой? *лепнах самодоволна усмивка на лието си* | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Fri 11 Jun - 21:31 | |
| - Чесно ли? - Да! - настоя тя. - Ами, запознахме се -- - Иън ли е? - попита тя. - Познавам ли го? Как изглежда? Сладък ли е? Ами, името му? - Спокойноо.. ще ти кажа всичко! - Надявам се - погледна ме с заплашителен поглед. - Обещавам - разсмях се аз. - Всъщност се запознахме в магическия свят и, докато не свърши учебната година, няма да мога да го видя. - Оо.. значи не е от тук? - За съжаление. - Как се запознахте? - Живее до нас и дойде да се запознаем. - Трябва да го видя! - разсмяхме се. Хейли се прозя и предложих: - Искаш ли да отидем в спалните да се приготвим за лягане.. че така като те гледам, ще заспиш права! | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Mon 28 Jun - 20:05 | |
| Сутринта станах рано, което е учудващо. Измъкнах се тихо да не събудя Хейли и останалите и слязох долу в общата стая. Седнах на дивана с гръб към стълбите и се замислих за предстоящия ден. След няколко минути чух някакъв шум и се обърнах.. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Общата стая Mon 28 Jun - 20:10 | |
| Беше много рано сутринта.. или поне така си мислех,Боже бях толкова изморена,но естесвено трябваше да ми се допишка и да се разсъня.Надигнах се от леглото и видях че съседното беше празно!Кристен? Къде беше? Станах,обух си чехличките отидох до банята да си измия зъбите и да видя колко ми е щтръкнала косата,и през цялото време една мисъл не напускаше главата ми.. къде е Кристен!И тогава ми просветна- ОБЩАТА СТАЯ! Започнах да бързам надолу по стълбите и чехлите ми започнаха да шляпат,Крис веднага се обърна! -Добро утро!*ухили се тя* -Ъгх.. не е добро!*разтърках очи и скочих върху дивана* Е какво ще правим днес? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Mon 28 Jun - 20:12 | |
| - Хмм.. - погледнах през прозореца и видях, че времето е хубаво. - Може да излезем и да се разходим. На теб какво ти се прави? - попитах. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Общата стая Mon 28 Jun - 20:21 | |
| -Пие ми се кафе?!*изгледах я въпросително* -Защо ме гледаш така?! *ухили се тя* -Защото не знам дали ми се пие кафе!*изсмяхс е аз*Е остава малко време до бала.. какво ще правим с окрасата? -Ами не знам!*замисли се тя* -Може би ще я купим от някъде или сами ще я направим.. или пък може чрез магия.. дали ще стане? -Ами не знам!Като за начало искаш ли да отидем отново до МОЛ-а и да разгледаме дали има нещо подходящо?! *направи ангелска физиономия* -Ъгх.. добре!Какво ли не правя за теб!* изплезеих й се след което станах и започнах да се тътря до стаята на момичетата за да се преоблека.След като си взех душ облякох една риза, едни дълги дънки тип цигара и поизправих малко косата си,най-накрая можех да изляза от банята,обух си кецовете и тогава...
| |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Общата стая Mon 28 Jun - 20:36 | |
| - Готова ли си? - попитах Хейли. - Аз още не съм - засмях се. Бяха обула любимата си пола, а отдолу черен клин, който си пасваше идеално с потничето ми. Бях измъкнала и един стар колан, на черно бели квадратчета, който пък се връзваше с квадратчетата на едната ми гуменка, които бях надраскала. - Ами, аз май съм готова - огледа се, а после хвърли и един поглед на нещата си, за да провери дали всичко е наред. Докато връзвах косата си на опашка, казах: - Мисля отново да минем през магазина за рокли. Готова съм! - огледах се за последно в огледалото. Сложих си черна ръкавица с изрязъни пръсти на дясната ръка и се изправих. - Хайде - тя тръгна към вратате, но се върнах, когато видя, че ръцете `и са празни. Грабна чантата си от леглото. - Е, вече да тръгваме! - засмяхме се. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Общата стая | |
| |
|
| |
| Общата стая | |
|