| Езерото | |
|
+8Ренесме Кълън .Jessica. Кейт Уотсън Никълъс Грийн Крис Уорън wayne`s_girl Алис Кълън Дир. Дъмбълдор 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:11 | |
| Когато Дрейк показа снимката на Алис,жената започна да се смее.Мъжът я попита защо го прави,а тя отвърна: -Помолих да не ме снимаш,но ти май си знаеш своята!Може ли фотоапарата замалко?-Алис го изгледа миловидно,а събеседника и с подозрение,но все пак и го даде.Тя го взе и макар да знаеше,че мъжът го очаква,го снима.Приближи се по близо до него и му показа снимката с думите: -Е,какво мислиш?Много си фотогеничен нали?-Жената се засмя... | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:31 | |
| Алис се усмихна и отвърна: -Искам да се снимаме двамата!Има ли някаква възможност?-Тя погледна с миловидния си поглед и изчака отговор... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:39 | |
| Алис се приближи до Дрейк готова за снимка,когато в последния момен тя се обърна към него и го целуна по бузата.Чу се звук от фотоапарата и когато Дрейк и показа снимката и я погледна в очите,професорката не се сдържа и този път го целуна по устните: -Извинявай!-Каза тя и продължи: -Попринцип не правя така,но ти ми влияеш някакси...и аз незнам как!!!-Тя млъкна и изчака безмълвния Дрейк да каже нещо... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:48 | |
| Алис стоеше срещу Дрейк очудена и незнаеше какво да каже.Тя си мислеше за него,за Джейсън,който беше доста далеч,но накрая тя отвърна: -Дрейк...ти си много мил,сладък и невероятен мъж,а аз не те заслужавам,а и има един мъж на име Джейсън с който имах кратка авантюра,но въпреки всичко и ти плени сърцето още откакто те видях.И аз те обичам!!!... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:53 | |
| Алис застина при думите.Тя обичаше и двамата.Джейсън и беше една от първите сериозно,доколкото може да се каже,връзки,но Дрейк беше мил и добър,а и беше по близо до нея,затова тя без съмнение отвърна само с една дума: -Теб!-Според нея това обясняваше всичко... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 13:59 | |
| Алис се зачуди за момен!След което отговори: -На теб какво ти се прави?-Алис хвана Дрейк за ръката и седна на земята до него... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 15:05 | |
| Алис се засмя,след което отговори: -С удоволствие,но първо трябва да се преоблека,затова какво ще кажеш да се срещнем тук след 15 минути?-Професорката стана от земята,а след нея и Дрейк.Той не беше много по-висок от нея,затова не и се налагашр да застава на пръсти за да го целуне.Тя просто си повдигна главата,прегърна го през врата и страстно го целуна... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 15:15 | |
| -И ти на мен!!!-Алис го прегърна,след което се обърна и замина... | |
|
| |
Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 16:53 | |
| Времето беше хубаво и слънчево.нямаше какво да правя затова взех една книга,която от дълго време исках да прочета но не намирах време и отидох на езерото с мисълта че няма да има никого и ще мога на спокойствие да седна и да почета.За жалост обаче не беше така.Група момчета се пръскаха.Хвърляха вода сигурно чак до небето.Бяха като бебета.това обаче нямаше да провали моите планове.Седнах и започнах да чета когато усетих как едно шише вода се стовари върхо главата ми. Направо бях бясна,освен че аз бях мокра книгата бе станала направо на парцал. -Хей защо не внимаваш малко,а? | |
|
| |
Джош Фаро
Брой мнения : 16 Join date : 2010-04-13
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 16:56 | |
| Докато с група приятели се пръскахме на езерото аз без да исках умокрих едно момиче.Не исках но не беше голямо чудо,дори не му обърнах внимание докато не ми извика: -Хей защо не внимаваш малко,а? *обърнах се* Извинявай де,не съм искал! *ухилих се, а тя ме изгледа строго.* -Добре де не съм искал! *отидох при нея* Извинявай!Аз съм Джош. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 16:59 | |
| -Мислиш ли че ме интересува кой си? *направих пренебрежителна физиономия* Подразни ме начин по който се държеше. -А ти няма ли да ми кажеш коя си? -Не, не смятам да ти казвам аболютно нищо! Джоши отивай да си играеш с малките си приятелчета! *засмях се и седна отново* | |
|
| |
Джош Фаро
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 17:03 | |
| -Аа не ме наричай Джоши! *засмях се и седнах до нея* -Кой ти е позволил да сядаш тук? -Това е езерото не помниш ли?Никой не трябва да ми позволява!*засмях се* -О нима? *въкликна тя* -Аха! (поклатих глава аз) -Добре тогава за да сме квит... *замисли се тя* получаваш това *също ме умокри! -Хей аз бях най-сух! (засмяхме се) Но все още не сме квит! -И защо? -Не знам името ти! | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 17:05 | |
| След като го умокрих хубавичко той отново попита за името ми: -няма да ти го кажа не разбрали? *засмяхме се* -Добре тогава от кой дом си? Аз съм от Слидерин! -Личи ти! *засмяхме се* Аз съм от Рейвънклоу! | |
|
| |
Джош Фаро
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 17:08 | |
| -Добре тогава!Щом няма да ми кажеш името си ще те наричам Рейвънклоу! -Хей това глупаво! *засмяхме се* -Знам,опитвам се като знаеш че някой ще ти казва така да ми кажеш името си! -Ахааа | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 15 Apr - 17:11 | |
| Погледнах си часовника.Беше станало учудващо късно. -Добрее време е вече да си ходя,а и взе да става студено! -Ще се виждаме нали? *ухили се широко* -Надявам се не! *засмяхме се* изправих се и тръгнах. по едно време се замислих обърнах се и му извиках -Хейли!Хейли Улиамс! *усмихнах се и продължих пътя си* | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Езерото Fri 30 Apr - 18:04 | |
| Кейт се приближаваше към езерото, загледана в кристалните води и хипнотизирана от планините зад него. Не идваше за пръв път, но винаги се изумяваше от красотата на природата. Тя беше донесла със себе си книга, искаше да поразпусне, затова постели одеялото си под едно дърво и седна. Разтвори книгата си и зачете.
п.с. Извинявай за огромното закъснение, имах работа със сестра ми. | |
|
| |
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Езерото Fri 30 Apr - 18:12 | |
| Дерек отиде до езерото. Щом пристигна той се огледа....-Ох, въобще не се е променило!-каза той... Огледа се. Под сянката на едно дърво седеше едно момиче-Кейт. С нея не се бяха виждали от сума ти време. - Хей, Кейт!- извика момчето. Тя се беше залисала в книгата си и в първия момент не му обърна внимание... | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Езерото Fri 30 Apr - 18:41 | |
| След продължителната разходка със групичката до Лондон и обиколките по забележителноситте,Крис беше се изтощил доста и затова щом се прибра във училището,реши да отиде до езерото за малко отдих.от доста време не се беше забавлявал така и сега трябваше да се презареди,за да си върне изразходваната енергия.Отеди лянколко минути за преобличане и закуска и бързо се насочи към двора,който беше опустял и не се виждаше жива душа.Сега имаше желанието да се съблече и да се потопи във студено езеро,защото това щеше да му се отрази досат добре.Досега въобще не се беше къпал там,така че щеше да използва възможността,за да го направи. | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Езерото Fri 30 Apr - 19:38 | |
| Първоначално Кейт въобще не обърна внимание, че някой я вика, но след секунда се обърна. Видя ръкомахащия Дерек и се усмихна. Стана от одеялото и се запъти към него. -Здрастиии! Въъх, откога не сме се виждалии..? Има поне два месеца! - Кейт беше адски въодушевена от срещата с Дерек. -Как си, при теб има ли нещо новоо? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 13:48 | |
| Днес времето беше чудесно и реших да изляза. Ръгнах си слушалките в ушите и тръгнах към езерото. Слънцето грееше така силно и си съблякох мантията и пуловера. Когато стигнах до езерото, жегата беше все още ужасна. Погледнах към водата и се изкуших да се потупя. Оставих телефона, пуловера и мантията на брега и се огледах. Тъкмо си разкопчах първото копче на ризата, когато чух шум. Сред тази тишина, така се стреснах, че изпищях. | |
|
| |
Иън Рукууд
Брой мнения : 158 Join date : 2010-05-02
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 13:54 | |
| -Споко!Не викай-почти извиках аз от дървото, на което бях покачен.Скочих от там и отидох при момичето, което ме гледаше, сякаш......-Нали нищо ти няма?-попитах аз-Между другото аз съм Иън. От Хафълпаф съм. А ти?-попитах пак и седнах на тревата.... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:05 | |
| На горното дърво се беше покачило някакво момче. С един скок се озова на земята и се приближи към мен. - Нали, нищо ти няма? - запита той. Беше с къса черна коса, а очите му бяха зелени. Носеше тениска с къс ръкав и мускулите му изпъкваха. - Аз между другото съм Иън, от Хафълпаф - представи се той - А ти? - попита и седна на тревата. След една дълга секунда премигнах и се осъзнах. Иън все още беше вперил поглед в мен и трябваше да кажа нещо. - Аз.. аз също съм от Хафълпаф. Кристен, приятно ми е! - седнах на тревата срещу него, така че да мога да го виждам. - Защо се беше покачил на дървото? Да не би да ме щпионираш? - леко присвих очи и зачаках отговор. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:13 | |
| -Не, но си заслужава да те шпионира човек...Пък и ако бях шпионин щях да мълча като...нали...сещаш се-момичето седна срещу мен и започна да ме гледа. Огледах я и аз-беше хубава.-Ти всъщност какво правиш тук-ще се гмуркаш ли??? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:20 | |
| - Ами, щях да поплувам, да - отвърнах аз. - А ти откъде си? | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:24 | |
| -От Англия..-ти?-попитах..-Нали може да поплувам с теб? | |