| Езерото | |
|
+8Ренесме Кълън .Jessica. Кейт Уотсън Никълъс Грийн Крис Уорън wayne`s_girl Алис Кълън Дир. Дъмбълдор 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:37 | |
| - Аз съм от Малибу, Калифорния, но се преместих в Лондон преди месец, може би. Оу.. ами, да, може - отвърнах аз. Той стана от земята и ми помогна да се изпрая. - Благодаря! - казах аз. Той си съблече тениската. Бях го зяпнала, докато не ме хвана, че го гледам. Бързо отместих поглед и си събух обувките. Оставих до останалите си неща. Когато се обърнах, момчето вече беше в водата. Последвах го. Водата беше студена, както и предполагах, но в това време беше идеална. | |
|
| |
Иън Рукууд
Брой мнения : 158 Join date : 2010-05-02
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:42 | |
| И двамата се гмурнахме. Водата беше студена, но приятна. Благодарение на тренировките можех да скачам нависоко, даже и във водата, затова реших, че на Кристен ще и бъде интересно. Гмурнах се надълбоко. Тя реши, че съм изчезнал. Но когато се обърна видя как скочих от водата и бях на 3-4 метра над водата. - Бомбаа!-извиках, а момичето зяпна. Щом паднах във водата, последва широка и висока вълна. Доплувах до повърхността, където беше Кристен и я попитах- Яко ли е?-след това изчаках отговора й... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:45 | |
| - Да не би да си шампион по плуване? - казах аз и се разсмях. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:50 | |
| -Не, просто тренирам. Поеми си въздух-казах. Тя си пое. Хванах я за ръката и й казах- Не ме пускай... Задърпах я надолу в езерото. То беше дълбоко. Тя не се противи, само ме последва. По едно време Кристен........ | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 14:58 | |
| Видях някакво колие на дъното и пуснах ръката на Иън. Приближих се и взех колието за да го разгледам по-добре. Беше красиво. Усетих Иън до себе си и се обърнах към него. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:04 | |
| Щом видях, че Кристен държи колие я хванах през кръста и я задърпах нагоре. Щом се озовахме на повърхността казах:-Искаш ли да ти го сложа?-тя прие и аз и го сложих. Щом я видях възкликнах- Много си хубава с него! Пък и без него пак си хубава, даже прелестна... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:14 | |
| Изчервих се. - Благодаря! - казах аз. Той се усмихна и аз отвърнах на усмивката. - Хайде, пак да се гмурнем - предложи той и тръгна да навлиза отново в дълбоката вода, но аз го хванах за ръката. - Чакай! - той ме погледна объркано, а аз започнах да го пръскам с вода.. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:16 | |
| -Ох!-извиках аз. Започнах и аз да я пръскам. Тя искаше да се опази, но не можа. Развихрих се. Тя се приближи и каза.... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:24 | |
| - Ти гониш! - казах аз и се втурнах към брега. Успях да стъпя на повърхността преди да ме хване, но видях, че приближаваше. Започнах да бягам, докато.. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:29 | |
| ..тръгнах след нея. Стигнахме до гората бягайки. Кристен се спъна в някакъв камък и падна. Като стигнах до нея я попитах-Добре ли си? -Да, добре съм. Спокойно.-Помогнах й да се изправи. Спряхме да се гоним, когато... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:37 | |
| Спрях да бягам, когато видях някакъв гущер! Беше голямо, зелено, слузесто и отвратително. Не знам защо, но тръгна към мен, а аз се разпищях и хукнах към Иън.
Last edited by Кристен Стюарт on Sun 2 May - 15:59; edited 1 time in total | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 15:47 | |
| Взех гущера и го хвърлих далеч. Кристен се успокои и се доближи до мен. Хвана ме за раменете и.... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 16:06 | |
| .. и го целунах по бузата. - Благодаря! - разсмях се - Да се връщаме преди да съм видяла още някоя влечуга. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 16:08 | |
| -Змия примерно...-вече бяхме изсъхнали, отидохме и се облякохме. Тръгнахме нанякъде. Кристен ме хвана за ръка.. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 16:13 | |
| Косата ми не беше изсъхнала напълно, а и дрехите ми бяха мокри. Трябваше да се приведа в ред възможно най-скоро. - Сигорно изглеждам ужасно! - оплаках се аз. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 16:15 | |
| -Не, просто трябва да се преоблечеш...отиваме в общата стая, тъкмо ще ми я покажеш..-тръгнахме натам. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 16:18 | |
| И отидохме в общата стая..
ПП: Пиши там. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 18:58 | |
| Кристен и Иън дойдоха на езерото. Момчето си постели якето и двамата седнаха. По едно време Кристен загледа рамото на Иън, от което се показваше някаква чертичка, която приличаше на опашка. Той нави ръкава и показа на Кристен татуировката си. Беше голям китайски дракон. -Имам и на гърба, ако искаш да видиш... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:01 | |
| - Уау! Как не съм ги видяла, когато плувахме? - попитах аз смаяна, докато той ми показваше татойровката си на гърба. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:09 | |
| -Ще вляза пак да поплувам, идваш ли? В настроение съм да показвам трикове, но ако дойдеш с мен ще те науча на някои. Е? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:15 | |
| - Отново ли? Добре - разсмях се аз. Влязохме във водата и Иън.. | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:20 | |
| ..се гмурна на дълбоко, засили се и излезе със страшна скорост нагоре. Номера се повтори.- Искаш ли и ти да се пробваш? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:22 | |
| - Ами, добре, но да знаеш, че не съм добър плувец! Гмурнах се надълбоко и направих същото като Иън, само че без успех.П.П: Защо не ми пишеш на л.с.? | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:31 | |
| Иън я хвана през кръста. Гмурна се и направи същото. Когато излязоха във въздуха Кристен се стресна и започна да ръкомаха с ръце. От ръкомахане тя ми няколоко ръце на Иън. Щом паднаха във водата те изплуваха. -Така по-добре ли е? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Sun 2 May - 19:35 | |
| - Уау.. беше много по-добре! - разсмях се аз. - Ще се пробвам пак. Направих същото, но отново не се справих добре. - Май без твоята помощ няма да мога да го повторя - погледнах към Иън, а той се разсмя. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Езерото | |
| |
|
| |
| Езерото | |
|