| Езерото | |
|
+8Ренесме Кълън .Jessica. Кейт Уотсън Никълъс Грийн Крис Уорън wayne`s_girl Алис Кълън Дир. Дъмбълдор 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 20:45 | |
| Щях да питам Хейли, дали иска да св върнем до спалните на момичетата, за да се преоблечем, и се обърнах към нея. Щом я видях избухнах в смях. - Какво ти става? - попитам ме Хейли. - Ти.. - казах през смях - ти по бански ли ще се разхождаш? - беше си забравила дънките. - Какв- - Хейли погледна надолу към краката си, плесна се по челото с дланта си и хукна да бяга към забравените си гащи. След малко се върна, задъхана. - Живи са! - каза тя. - Поне не ме забрави мен.. - казах аз.
П.П: Трябва да гася. Лека нощ! [hug] | |
|
| |
Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 20:50 | |
| -Честно да ти кажа,повече щях да се радвам,ако бях забравила теб!*изплезих й се * -Да,но забрави дънките си,а не мен! -Голяма грешка от моя страна!*засмях се аз* -Ох имам нужда от душ и сухи дрехи!*заоплаква се Крис* -Голямо си бебе!*изсмях й се аз* -Мерси! -Моля!И сега какво ще правим? Ох жадна съм! -И после аз съм била бебе!*засмя се Крис* | |
|
| |
Иън Рукууд
Брой мнения : 158 Join date : 2010-05-02
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 4:48 | |
| -Кой е най-подготвен от всички?-попита Иън. -Да не носиш вода-попитаха в един глас момичетата. -Не,но.... -Защо тогава се будалкаш-казаха те и продължиха сърдито. -но..Акцио-вода-след 2-3 секунди долетяха отнякъде 2 бутилки. -Ето, вземете. | |
|
| |
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 5:56 | |
| Извън РПГ-то: Хейли Улиамс и Кристин Стюард носят по 100 точки на дома си,заради страхотните РПГ-та. Общо:200 точки.
ПП:Иън,теб ще те наблюдавам още малко. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 14:46 | |
| - Мерси, Иън! - взех едната бутилка от земята и я отворих. Хейли вече я беше пресушила наполовина. - Наистина си била жадна - засмях се аз и отпих от шишето. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 14:54 | |
| Казах ти!*засмя се леко* Мерси Иан. -Моля. *усмихна се той* -е сега накъде? *повдигнах любопитно вежди* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:02 | |
| -Накъдето ни видят очите..-казах аз и тръгнах напред. Момичетата се спогледаха и тръгнаха след Иън. Той разроши косата си назад и попита: -Така не съм ли по-хубав, а-разсмя се той. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:09 | |
| -Ставаш! *засмя се Крис* -И така, на къде ни водиш Иан? *попитах аз и се засмях* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:17 | |
| -Честно казано не знам-призна Иън. -Нали си носите пръчките? | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:19 | |
| -Да! *отговорихме в един глас и се спогледахме с Крис* -Какво си намислил? *попитах аз* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:24 | |
| -А знаете ли някакви магиики-например Авис,Агуаменти,Левикорпус-попита Иън. -Всички съм ги пробвал. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:32 | |
| -Уоу!Браво. Доста опит имаш *засмях се* Аз все още се съм чак толкова напред! *поклатих срамежливо глава* -Аз съм пробвала само Авис!*обади се Крис* Може някой път да те научамХейлз!*лъчезарно се усмихна Крис* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 15:38 | |
| Започна да вали и те се прикриха под едно дърво. -Сега какво ще правим?-попитаха Хейли и Крис. -Няма да се стопим, спокойно. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 16:09 | |
| -Да ви кажа честно, обичам дъжда,но не искам да се крием под дърво при положение че има светкавици. *Иън и Крис се засмяха* -Добре,как ще стигнем до Хогуортс? *попита Крис* -Нямам си и напредстава! *отговорих аз притеснена* -Хей,вижте там има някаква малка къщичка,може би има хора вътре. *каза Иън* -Да отидем и да проверим! *казах аз* -Не съм сигурна че трябва даходим,може да са опасни хора същества... не искам да продължавам. -Кристен спокойно,нали сме заедно! *усмихнах й се и се запътихме към къщичката* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 16:48 | |
| -Лумос-каза Иън.-Нека проверим-момчето тръгна към къщата. Хейли и Кристен го последваха. Имаше стълби. Качиха се и Иън открехна вратата. Нямаше никой. -Няма никой-влизайте. Ще си направим огън-Иън отиде до камината, намери кибрит и запали огън. Той придаде на къщичката мек уют. Момичетата седнаха и... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:00 | |
| Усетих нещо да не докосва. Помислих, че е Хейли, понеже беше седнала до мен. - Хейли! - скарах `и се аз. - Какво? - погледна ме тя. - Защо ме пипаш? - попитах аз. - Какво? Аз? Не съм те бутвала! - Тогава.. - и двете погледнахме към земята. Разчикахме се и мигом се махнахме от там. - Момичета? - гласът на Иън едва се чу, но все па го чух. - Мишкаа..! - развика се Хейли, а аз започнах да подскачам. Ту на единия крак, ту на другия. Не се знаеше какви други гадни.. мръси.. Ииилллл!
Last edited by Кристен Стюарт on Thu 10 Jun - 17:08; edited 1 time in total | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:06 | |
| -Някой да я махне, някой да я махне! *пищях като малко дете* -Никой да не я пипа може да има някаква болест илллл!Ние се махаме!*задърпаме Крис към вратата* -Но навън все още вали. *каза Иън учудено* -Тръгваме си!*беше категорична Крис* -Добре,добре Крис,само гледай да не ми счупиш ръката-важна ми е. *засмях се аз* -Няма,няма хайде!*задърпа ме тя отново* Иън дойде и отвори вратата. -Вижте момичета спряло е да вали. -Слава Богу да се махаме оттук по-бързо!*започнах аз да дърпам Крис за ръката* -Сега виждам,какво е било!*направи тъжна физиономийка и излязохме навън* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:12 | |
| -Момичетаа, вие сте магьосници! Никой ли не знае Уингардиум левиоза???-тримата излязоха и тръгнаха пак към езерото. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:17 | |
| - Ами, аз не - отговорих. - Аз съм го чувала, но не го знам - обади се Хейли. - Защо? | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:22 | |
| -Защо *полюбопитсвах аз* Знаете ли какво *замислих се* Крис искаш ли да се приберем да се оправим след това да отидем на вечеря и по-късно отново да се срещнем тук тримата? -Да,ще е супер искам да си взема един душ, а и умирам от глад след всичкото това плуване!*засмяхме се* -Добре момичета,ще се видим след вечеря на езерото! -Дадено!Иън!* заедно с Крис се запътихме към спалнята на момичетата за да се преоблечем* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 17:59 | |
| Иън дойде първи на езерото. Носеше торта, макар, че нямаше повод. Постели одеялото, остави кутията с тортата на него. Съблече се, остави дрехите си и влезна във водата. Гмуркаше се докато... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 19:53 | |
| - Добре, че си взехме храна! Направо ще умра от глад - оплака се Хейли. - Не може ли само един сандвич? - посегна с ръка към кошницата. - Не - плеснах я по ръката - Изчакай да стигнем до езерото, няма да се спираме да ядеш. Иън ни чака. - Е, ние няма да се спираме. Може да ям и в движение - заобяснява тя и отново посегна да си вземе от храната. - Хей - дръпнах я. - Много си лоша! - Лоша.. - вдигнах по-нависоко кошницата, за да я види хубаво - но със ХРАНА! - изплезих `и се аз. - Това беше! - извика тя и трънгна да ме гони, а аз побегнах. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 20:00 | |
| Ще те хванаа! И тогава няма да остане нито един сандвич за теб! *не усетих кога сме стигнали езерото* -Само крачка и хвърлям кошницата! *заплаши ме ухилена Крис* -Няма да посмееш! *спрях се аз* -Пробвай ме! *повдигна вежди Крис* Тогава видях как Иън ми прави знак да й говоря нещо. -Няма да посмееш! *засмях се аз и седнах на земята* -И защо мислиш така? *ухили се пак Крис* -Защото.. -Хей.. Иън *беше и взел кошницата* -Заради това! *ухилих се аз* -Не е честно вие работите в екип!*намуси се Крис* -Такъв е живота! *засмяно каза Иън* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 20:04 | |
| -Някои ядат, други не-каза Иън шеговито. -Донесъл съм торта, ако искате-рече момчето и седна на одеялото като остави кошницата. - Вие яжте, аз ще си плувам..-каза той и се гмурна пак. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Thu 10 Jun - 20:18 | |
| - Тортаа.. - зарадва се Хейли. - Като малко дете си, Хейлз - засмях се аз. - Първо сандвичите или тортата? - чудеше се тя. Хъм, ще ми правят номера, а? Докато приятелката ми се тъпчеше със сандвичи, тайно взех парче торта в ръка. - Хейли! - Да? - отговори ми тя с пълна уста, а аз и умазах цялото лице в торта. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Езерото | |
| |
|
| |
| Езерото | |
|