| Езерото | |
|
+8Ренесме Кълън .Jessica. Кейт Уотсън Никълъс Грийн Крис Уорън wayne`s_girl Алис Кълън Дир. Дъмбълдор 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Езерото Wed 2 Jun - 18:44 | |
| -Сънува ли нещо? А и щом си схваната ти трябва малко релакс, нали?-разсмях се. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:37 | |
| Вече бяхме на езерото и аз си разкопчавах ризата. Не знам защо, но имах огромно желание да вляза във водата. Хейли.. | |
|
| |
Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:41 | |
| Аз стоях и все още се чудех дали искам да вляза вътре.Гледах колко е вълдошевана Кристен и се чудех на себе си.Тя скочи бързо във водата и ме зачака да вляза и аз. -Хайде Хейлз, водата е страхотна! *смееше се тя и плискаше с ръце* Обичах водата,затова бързо си събух дънките и съблякох тениската,след което скочих във водата. -Яхуу*засмях се* Права си водата,наистина е страхотна! -Ти си луда *засмя се* имам вода дори в очите от твоя скок *започнахме да се смеем и плискаме* | |
|
| |
Иън Рукууд
Брой мнения : 158 Join date : 2010-05-02
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:45 | |
| Иън дойде на езерото с една единствена мисъл-плуване. Когато дойде, видя Кристен с друго момиче. Приближи се и поздрави: -Здрасти Кристен-ухилих се и погледнах другото момиче. - Здравей, русокоске! Аз съм Иън. А ти?-попита Иън момичето и съблече тениската си. Докато се събличаше изчака отговора на момичето. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:48 | |
| - Иън! - Супер, и той беше тук. - Хей, аз съм Хейли - представи се съквартирантката ми, докато Иън влизаше във водата. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:51 | |
| Приятно ми е да се запознаем! *ухилих се и аз.Отначало бях малко притеснена,но що влязох във водата,забравих за всичко* -Крис,вие откъде се познавате? *повдигнах вежди, а тя ме погледна строго и тъкмо щеше да отговори,но Иан я прекъсна* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 18:53 | |
| -Бяхме от един дом. А вие-попита момчето докато се гмуркаше.-Приятелки ли сте? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:01 | |
| - Мм.. даа - пак прегърнах Хейли, сякаш за да докажа. Нещо днес ми ставаше, но.. - Въздух! - каза Хейли отново, аз я пуснах и двете пак се разсмяхме. - Ако продължаваш с тези прегръдки, може да ме задушиш! - предупреди Хейли. - Ще внимамвам - обещах аз и се разсмях. -Хейли, Иън скача много високо във вода. Искаш ли да видиш? Той е страхотен плувец.. - похвалих хафълпафеца. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:05 | |
| Ами ако му се занимава. *засмях се* Бих се радвала да го видя. *усмихнах се* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:09 | |
| Иън пое дълбоко дъх и се гмурна. Когато стигна дълбочината се изстреля нагоре. Когато излезе на повърхността се провикна: -Бомбааа!-когато падна надолу пак се озова във водата. Изплува на повърхността и попита: -Е, добре ли беше? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:13 | |
| - Аз никога не бих могла да направя такова нещо - каза Хейли и поклати отрицателно глава. - Аз също не мога.. опитах се, но все едно съм риба на сухо - разсмях се аз.
Last edited by Кристен Стюарт on Wed 9 Jun - 19:18; edited 1 time in total | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:17 | |
| Всички се засмяхме на глупавите ни реакции.Замислих се и казах: -Крис, ти си се пробвала, и аз ще опитам! *засмях се* -Оу недей после как ще те вадим? *засмяхме се* -Оо не знам това си е напълно ваш проблем! *засмях се* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:19 | |
| Иън хвана за ръка Хейли и се гмурна с нея навътре. Засилиха се и излязоха на повърхността. Бяха се вдигнали на 4-5 метра над водата. Тръгнаха надолу, а Хейли се развика. Когато отидоха при Кристен.... | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:28 | |
| - Беше страхотно! Браво! - ръкоплясках театрално, а Хейли се поклони, доколкото може от водата и се разсмяхме.
П.П: Сори, че се забавих и че е късо. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:32 | |
| -Имам нужда от почивка!*засмяхме се* -Браво Хейлз,след един скок и си аут!*засмя се Крис* -Хей! *започнахме да се пръскаме с вода* -Не сериозно имам нужда от почивка!*засмях се* Вие ако искате си поплувайте още малко,аз ще ходя да хващам тен! -И с какво по-точно ще го хващаш Хейли,с въдица? *засмяхме се* -Чакай само да си почина и ще си изпатиш! *размахах пръст и се засмях,след което излязох от водата* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:35 | |
| -Аз също излизам-Иън излезе и се протегна на тревата. Краката му бяха още във водата. - Хей, Хейли, плажно масло няма ли да ти е нужно? | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:39 | |
| - Е, останах сама, нищо - измърморих си под носа. - Само да не ме забравите после! - провикнах се. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:43 | |
| -Крис теб никога няма да те забравя,спокойно! -Аа така казваш сега! *засмяхме се* -Хайде да играем на нещо,*предложих аз* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:50 | |
| -Добре, Истина или предизвикателство-предложи Иън и изчака.- Първа ще е Кристен. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:52 | |
| Чух си името под водата и излязох на повърхността. Тичайки, отидох при тях и попитах: - Какво за мен? - разтръсках глава за да пооправя и без това рошавата си коса. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:55 | |
| -Ще играем на истина или предизвикателство!*ухилих се аз* -О ами добре! -Искам аз да съм първа,може ли може ли може ли може ли? *замолих се аз* -Да давай,няма проблем! *усмихна се тя* -Е истина или предизвикателство*попитаме Иън* -Нека да е предизвикателство!*поклатих глава* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 19:59 | |
| -Изяж 10 борови иглички-разсмях се аз и видях как Хейли отива да бере. След това бях аз и избрах предизвикателство. | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 20:21 | |
| - Сега аз ли избирам? - попитах аз. Бях малко разсеяна. - Да! - отвърнаха заедно Хейли и Иън. - О, добре! - казах аз и се обърнах към Иън. - Добър ли си в гимнастиката? - Не - отговори ми той и ме погледна подозрително. - Хъм, ами - замислих се аз. - Ще трябва да направиш циганско колело! - Оо.. - недоволстваше той. - Чакай! - спях го с ръка и се скрих зад Хейли. - Давай! - Какво правиш? - попитаме Хейли объркано. - Ти сама чу, че не е добър в гимнастиката - обясних аз. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 20:27 | |
| -И реши да се скриеш зад мен? -Даа.. *поклати глава* -Аа няма да стане така! -Защо?! -Ако ще летят крака и ръце,няма да цапнат мен! -Оо предпочиташ приятелката ти да го отнесе?! *засмяхме се* -Спокойно момичета,поне циганско колело,мога да направя! *каза Иън* -Това е добре!*усмихнах се* -Хей къде отиваш Хейлз? *попитаме Крис* -Да се скрия! *направих стъранна физиономия* -Чакай идвам с теб!*засмяхме се* -Оо така ли? -Хей момичета,готов съм! -МОЛЯ?!*двете в един глас* -Ами докато се разправяхте аз го направих! -Супер!*седнах на земята* Взе да духа нещо!*погледнах сърдито и си облякох тениската* | |
|
| |
Иън Рукууд
| Subject: Re: Езерото Wed 9 Jun - 20:32 | |
| Иън отиде и си взе нещата. Подаде тениската си на Хейли и якето си на Кристен. Тръгнаха нанякъде, докато... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Езерото | |
| |
|
| |
| Езерото | |
|