Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Thu 15 Jul - 13:36 | |
| Все още асимилирах казаното. - А момичето, какво стана с нея? - попитах. - О, тя е добре. Спокойно, не съм сериен убиец - разсмя се Мелани. - Значи не си единсвената от семейството ви със.. способности? - Ами, да. Цялото ми семейство. - И.. те ли могат тези, ъм, неща с ума? | |
|
Мелани Ууп
Брой мнения : 92 Join date : 2010-07-14 Age : 28 Местожителство : Някъде по Земятаа
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Thu 15 Jul - 13:38 | |
| -Да,може да се каже.Макар,че сестра ми е по добра със ръцете,а родителите ни със пръчки!-Погледнах Кристен.. | |
|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Thu 15 Jul - 13:46 | |
| - Значи учиш в Хогуортс? - попитах Мелани, а тя ме стрелна с изненадана физиономия. Разсмях се. - Чакай, откъде знаеш за Хогуортс? - Ами, аз уча там. Тази година завърших първи курс. - Какво? Сериозно? - Даа - отново се разсмях. | |
|
Мелани Ууп
Брой мнения : 92 Join date : 2010-07-14 Age : 28 Местожителство : Някъде по Земятаа
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Thu 15 Jul - 13:53 | |
| -Значи и ти си магьосница?-Погледнах Крис ентусиазирано,а тя само кимна: -Ахъм,да знаеш,че е много лесно!-Казвайки това Крис размаха ръка сякаш пред нея имаше муха аз я изгледах очудено,а тя се разсмя: -Сега...какво ще правим?-Попитах аз... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт | |
| |
|