Добре Дошли! | Добре Дошли в Светът на магьосниците! Вие и вашият герой сте способни на невероятни дела. Стига да повярвате в себе си. На път сте на промените света такъв, какъвто го познавате- било то към добро или към зло. Вие решавате! |
За Учениците |
Грифиндор- 0 т. Рейвънклоу- 0 т. Хафълпаф- 0 т. Слидерин- 0 т.
До края на учебната година: |
|
| Къщата на Кристен Стюарт | |
| | |
Author | Message |
---|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Thu 20 May - 18:10 | |
| .. се разсмях. В края на играта Робърт каза: - Май малко огладнях. - Хейй.. това е извиние, понеже съм напът да те бия. Вместо да отговори, той се разсмя. Аз се усмихнах. - Искаш ли да поръчаме пица? - попитах аз. | |
| | | Робърт Патинсон
Брой мнения : 63 Join date : 2010-05-08 Age : 28
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 21 May - 21:17 | |
| -Става!А каква ти е любимата пица?-Робърт се ухили до уши и стана от дивана... | |
| | | Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sun 23 May - 19:23 | |
| - О, ами, не знам - отговорих аз. - Ще изберем все някаква - разсмях се. | |
| | | Робърт Патинсон
Брой мнения : 63 Join date : 2010-05-08 Age : 28
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Mon 24 May - 21:14 | |
| В този момент ми хрумна идея: -Хей...разбрах,че са отворили ноов МОЛ,искаш ли да отиде на пицария там?-Кристен ме погледна и само кимна: -Ами хайде да тръгваме!-Кристен се облече и двамата ислязохме от къщата и! | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 19:09 | |
| Влязохме вкъщи, хилейки се. Оставих саковете на пода и започнахме кратка обиколка, за да я разведа. - Това е банята, а в шкава има чисти кърпи.. Ако си гладна, кухнята.. Стаята ми.. - разведох я в останалата част на апартамена, обяснявайки. - Чуствай се като у дома си! | |
| | | Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 19:22 | |
| Уоуу!Къщати ти е невероятнаа! *ухилих се аз* -Благодаря! -Ох.. наистина трябва да си взема душ.. знам че е малко нахално .. мож- -*прекъсна ме* Изобщо не е нахално,нали затова дойдохме тук!*ухили се тя*Значи ти влез в банята,показах ти къде има сухи кърпи,после отиди в моята стая и си облечи,това с което ще се чувстваш удобно,а аз ще си взема дрехите и ще се преоблек в стаята на нашите за да не те притеснявам! -Благодаря ти.. ти си ангел!*посегнах да я прегърна* -Ъ-ъ само след като се преоблечеш!*засмя се тя и тръгна по коридора* Аз бързо се приспособих,влязох в банята и пуснах душа,цялата бях премръзнала и топлата вода ми се отрази страхотно.Взех една кърпа и се увих с нея.После влязох в стаята й и отворих гардероба й.Започнах да оглеждам дрехите.. всяка беше коя от коя по-хубава,но аз исках нещо по свободно и тогава го намерих..ИЗвадих един широк памучен панталон на бели,сиви и черни квадрати и го съчетах с една бяла тениска,някоято имаше някакви надписи.След като се облякох,отидох в банята и видях рошава си коса,след това висях че престаа е включена. -Крис,пресата ти е включена.. да я изключа ли?*провикнах се аз* -Не.. включих я за теб.. помислих си че може да я ползваш! -Благодаря ти!Ще ми е нужна* Минах няколко пъти косата си и тръгнах да препускам по стълбите. -Мм,мирише прекрасно! -Ела тук!*повика ме Крис на плота в кухнята*Горещ шоколад с бонбонки!*ухули се тя* -Супер!*отпих* Ти си най-добрата,какво щях да правя без теб?*ухилих се аз* -М.. *отпи* не знам!*и замина на някъде а аз я последвах и отидохме в хола* -Какво ще правим сега? -Не знам..може да гледаме филм,да си правим забавни снимки.. да снимаме клипчета!*ухили се тя* Каквото правят най-добрите приятелки,нали? *ухули се тя* -За най-добрите приятелки!*както бях седнала до нея на дивана,вдигнах чашата с горещия си шоколад за тост,а тя чукна чашата си в моята с усмивка*ПП: Пижамата: http://teenshine.net/images/lnmc.jpg | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 19:32 | |
| - Хейли? - Да? - Нали знаеш, че те обичам? - Какво си намислила? - Ще ме оставиш ли да те гримирам и да ти направя прическа? Моляя.. - направих кучешка муцуна. | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 19:38 | |
| -Кристеен!*погледнах я сърдито* -Моля те дее! -Добре.. но при едно условиее! *засмях се аз* -Каквото кажеш!8зарадва се тя* -Първо аз да те гримирам и да ти направя прическа! -*зяпна с отворена уста* НЕ!Знаеш колко си неориентирана! -Даа,да ,да! -Не,не.нее!*тръгна да бяга,а аз започнах да я гоня* Накрая и двете се озовахме тръшнати на леглото в нейната стая. -И сега какво?*попитах аз като леко си надигнах главата*Вече не мога да правя нищо от сорта на гримиране и прически!*ухилих се* -*радностна* Аз мога!*изправи се* Хайдеее нали после може би ще спим,никой няма да те види! -И защо никой няма да тррябва да ме вижда?Толкова зле ли ще бъда? -Не!Просто.. се застраховам!*засмя се тя* -Уфф!Добре!*засмях се и седнах на леглото като преплетох краката си,а Крис отиде до уредбата пусна някакъв диск,после се запъти към банята и се върна с един огромен несесер,подпря се на вратата и каза:* -Нека шоуто да започне!*засмя се тя* | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 20:07 | |
| - Уоу.. добре си се подготвила! - Така.. първо ще махнем огледалото - скочих и откачих огледалото от стаята, което не беше никак малко. - Какво? Няма ли да мога да се видя? - заоплаква се Хейли. - Разбира се, но чак, когато свърша с теб - обясних и занесох огледалото в другата стая, като внимавах да не го счупя. - Поне мога ли да знам каква ще е прическата? - Хъм, да помисля.. Н Е ! - казах строго, но се разсмях. Хейли се нацупи. - А аз какво да правя? - Можеш да четеш списания, да гледаш ТВ, да играеш на видео игри или да седиш мирно. - Видео игрите! - Добре - разсмях се. Станах подадох и няколко диска с видео игрите и джойстика. - Започнам първо с косата! О, и да знаеш, че ще използвам и цветни спрейове. /ако така се казва/ - МОЛЯ?! - Спокойно! Довери ми се! - O, не, не.. не искам да изглеждам като клоун! Въздъхнах. - След като свърша с теб, всички момчета, които те видят, ще се надпреварват, за да те заговорят. - Но -- - Цвета ще се махне след като си измеш косата. Спокойно! - По-добре внимавай какво правиш! Разсмях се, а след това и тя. Докато реша как да `и направя отнеха пет/десет минути. Връзвах я, после отново я пуснах. Карах я да се върти и накланя, за да преценя какво ще `и прилича. Взех пресата и я изправих. След още половин час фризьорства бях готова. - С косата ти приключих. Сега преминавам на лицето. - Ох, най-накрая. Схванах се да седя така. - Хейли се намести удобно на леглото и се обърна към мен, за да мога да я гримирам. - Добре.. сега не дей да мърдаш. П.П: Ето и косата: http://3.bp.blogspot.com/_9Zf_P9g6cuo/STF00qRtrtI/AAAAAAAACMQ/alBmUcSDqN8/s400/cute-emo-girl.jpg | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Fri 2 Jul - 20:26 | |
| | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 19:20 | |
| Не знам колко време се снимахме, но сигорно си бяхме направили цяла фотосесия. - О, тази ми е любимата! - казах аз на Хейли, докато разглеждахме снимките. - Да, супер е, но - тя започна да търси, - на мен тази повече ми харесва! - Знаеш ли, може да си купим албум и да го попълваме само с наши снимки? - предложих. - Супер! - съгласи се. - Още утре ще си вземем! - С темпото, което се снимаме, може да не ни стигне един. Разсмяхме се. Коремът ми изкъркори и отново се разсмяхме. - Гладна ли си? - попитах Хейли. - Сега като го каза.. - Искаш ли да си приготвим нещо за хапване? | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 19:30 | |
| -Ние.. сигурна ли си,че ще се справим?!*засмяхме се* -Естествено,не знаеш колко добра съм в кухнята аз!*изсмя се тя* -Добрем,да вървим! С Крис слязохме в кухнята и започнахме да преравяме всички шкафове.. -Ужас!*измърмори тя* Не мога да повярвам,че нашите са заминали и не са оставили нищо за готвене.. да не мислят,че ще ям само поръчана храна? *нацупи се тя* -Е.. не съвсем нищо!*зарадвах се аз* -Какво намери.. парче кашкавал?!*въздъхна тя* -Нем,намерих блатове за пица!Яде ли ти се? -Всъщност.. да! -Добре,значи е решено!*засмяхме се* -Значи ти извади всичко,което искаш да сложим на пицата от хладилника,а аз ще извадя някаква тава и ще постеля покривка! -Окей!*отговорих й аз весело,след което извадих половината неща от хладилника* -Ъм,Хейлз сигурна ли си че искаш да сложим на пицата обикновени бисквити и сладко от ягоди?!*погледна ме с повдигната вежда Крис* -Ами,,ааа *започнах да се обяснявам с пълна уста* -Ахаа,ясна била работата!*засмя се тя* -Просто умирах от глад!*направих ангелска физиономия* -Няма проблеми!*засмя ми се тя* И без това съм почти готова с пицата! -Супер!*започнах да се въртя из кухнята* Хей Крис! -Да!*обърна се тя към мен* -На микровълновата ви има специялна програма за приготвяне на пица и ще стане доста по-бързо отколкото във фурната!*засмях се аз и я посочих* -Така ли?Не знаех!Ами да я сложим там тогава! -Окейй! *пъхнахме я* Значии май трябва да натиснем това? *замислих се аз* -Май!*ухули се тя и го натисна* хайде да вървим в хола! -Добремм! *запътихме се натам тръшнахме се на дивана и изведнъж се чу една експлозия от кухнята* | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 19:45 | |
| Веднага скочихме на крака, щом чухме, че нещо се е оплескало. Затичахме се към кухнята и за малко не се пребих на завоя. - О, боже! - извика Хейли, когато видя положението. - Бързо, пожарогасител! Къде е? - От къде да знам, ти живееш тук! - Добре, ти виж от тази страна, а аз от тази - посочих къде да погледне и се заех да търся. - НАМЕРИХ ГО! - извика след половин минута Хейли. Обърнах се и видях как едвам го държи. - Бързо, напръскай микровълновата преди да се е подпалила цялата кухня! - Как се използва т'ва? - Не знам, дръпни това черното или пробвай да го натиснеш. - Това ли? - обърна се тя към мен и показа горната цяст на пожарогасителя. - Побързай, де! - Добре, де, добрее - не знам какво направи, но започна да ме пръска. - Спрр - задавих се, понеже глътнах от бялата пяната. - Спри го - опитах се да кажа, докато се предпазвах с ръце. Не помагаше особено. - Как?! - извика Хейли и изтърва черната част, която приличаше на къса гумена тръба. Започна да пръска навсякъде из стаята. Щом и Хейли се оцапа го изтърва и пожарогасителя започна да се върти по средата на пода и да пръска на всички страни. И двете с Хейли тръгнахме към него, но аз се подхлъзнах и паднах, но от засилката не спрях, а гътнах и Хейли. Озовахме се на земята. - Кристен, ръцете ти са на врата ми! - Знам! | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:01 | |
| -Ами махни ги дее! -Не могааа! *оплака се тя* Какво е това? -Кое? -Това дето писука бе!*скара ми се тя* -Май чее.. алармата про пожар! -Ооо, супер значи сега ще дойде и пожарната!*дигна ръце тя* -Майй.. да!Какво ще правим? -Ще чакаме!*легна назад като се изгуби някъде измежду пяната* Изведнъж се чуха сирени,а после и разбиването на входната врата на Кристен.. -Охх, наще ще ме убият!*започна да се удря с дланта си по главата,докато хората се бореха с малкият но упорит пламък,изведнъж усетих как някой ме дигна и задърпа в другата стая,видях че същото се случи и с Крис* -Момичета какво става тук!*попита един човек от пожарната* | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:21 | |
| Започнахме да говорим едновременно и нищо не се разбираше. - Една по една, момичета! - мъзът ни направи забележка и двете млъкнахме. - Сега, какво стана? - Решихме да си приготвим нещо за ядене.. - започна Хейли. - .. но след като сложихме пицата в микровълновата, нещо се оплеска. - Не можахме да използваме дори пожарогасителя за да загасим пожара. - Тва обяснява защо сте като снежни човеци - каза пожарникарът. - Двете ли живеете тук? - Не, тя ми е нагости - отговорих аз. - Къде са родителите ти? - Ъм, - всъщност не знаех. - На работа. Тази вечер ще отсъстват и поканих Хейли, защото не исках да остана сама. - Готово.. приключихме с мини пожара - появисе още един пожарникар. - Е, момичета, ние тръгваме, а вие внимавайте! Ясно? - Добре! - отвърнахме едновременно. | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:29 | |
| -Ухх!*въздъхнах аз* -Боже мой!*цялата пребледня* -Какво има Крис?*притесних се* -Само се огледай! *Цялата къща бе в пълен безпорядък,входната врата бе счупена,в кухнята пода беше целият в пяна,плотът на който стоеше микровълновата беше мръсен,на места имаше парчета от "сполучливата" ни пица* -какво ще правя,ако нашите се приберат и ни заварят така! -Хейй,спокойно!Заедно ще се справим! -Как,за бога имаме счупена врата! -Спокойноо!Хайде да се захващаме за работа!Аз поемам пяната по пода,а ти плотът и парчетата пица!ОК? -Добре!*въздъхна тя притеснено,като още се оглеждаше* След 30 минути,скорострелна работа -Готова!*заявих гордо аз* -Готова!*усмихна се тя* -Да направим проверка?*попитах аз* -Да направим!*поклати глава тя,аз отидох при плота, а тя започна да оглежда подът* -Подът е кристално чист,даже блести!*засмя се тя* -Плотът е перфектен и няма никъде нито едно парче пица!Всичко е готово!*усмихнах се аз* -Много ти благодаря Хейлии!*прегърна ме* -няма защо нали и аз участах !*засмях се и я прегърнах също* -Оо не! -какво има? -Вратата!какво ще правим Хейли? -Хмм, имам идея! -И каква е тя? -Да се обадим на някой строител може би? -Кой ще дойде посред нощ? -Мама имаше един познат,ще й се обадя да й искам номера,сто процента ще дойде!*усмихнах се аз* -Ох,, благодаря ти! | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:33 | |
| След като и вратата беше готова, всичко изглеждаше наред. - Хейли? - Да? - Съжалявам! - За какво? - Това трябваше да е гости с приспиване, да се забавляваме, да гледаме филм, да четем списания.. а трябваше да чистиш. Ще разбера, ако повече не дойдеш отново. | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:40 | |
| -Моля?!*зяпнах с отворена уста* Това бе най-якото ми приспиване в приятелки! -Стига, знам че не е така! -Крисс,наистина се забавлявах страшно много,повярвай ми! -Наистина ли? -Естесвено,как няма да се забавлявам с най-добрата си приятелка? -Ами.. не знам!*засмя се сама на себе си* -Хайде да си опукаме пуканки и да пуснем все любимия филм "Здрач" или пък някоя супер готина комедия!*ухилих се аз* -Хейлз не искам да те разочаровам но вече нямаме къде да опукаме пуканки! -Няма проблеем!Ще ядем пуканки "Слънчо" видях че имаш,а после ще си направим една сладоледена бомба с всичко сладко което ти се намира! -Супер!*засмя се тя* -Та кой филм предпочиташ.. комедията.. или "здрач" *засмях се аз* | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:44 | |
| - Какво ще кажеш за "Калпазанка"? Страхотен е! - казах аз, докато вадех две празни купи. Хейли взе пуканките и ги изсипа вътре. | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:47 | |
| -Супер!Този филм съм го гледала над 20 пъти преди бях огрооомна фенка на Ема Робъртс! -Окей!Значи е решено! -Ахаам.Ами Крис аз да те питам сега.. ккак ще спим после,защото предполагам че след филма ще сме изморени!*засмях се аз като се настанявах до нея на дивана* -Амии първо мислех да спим в двете спални,но така няма да е забавно така че ще извадя два много сладки спални чувала и можем да ги сложим където си искаме! -Суперрр!*изкефих се аз и натиснах "Плей" -Ее филмът започвааа!*започнахме да нагъваме пуканките* | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 3 Jul - 20:56 | |
| След края на филма се прозях и попитах Хейли: - Искаш ли да си лягаме? Нямаше отговор. Първо се стреснах, но като видях, че е заспала се успокоих. Станах внимателно от дивана, за да не я събудя, и лекичко я настаних да легне. Когато се размърда замръзнах. Протегна се и се обърна на другата страна, след това отново заспа дълбоко. Отидох и взех юрган, за да я завия. После домъкнах спалния си чувал и легнах на пода до нея. Отново се прозях и легнах. Не след дълго заспах. | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 10 Jul - 19:37 | |
| След гостуването у Ренесме, се прибрах вкъщи. Още с влизането, хукнах към банята. Взех си един дълъг отпускаш душ, мислейки за снощи. Беше доста неудобно, когато се срещнахме с Дерек. Или.. трябваше да кажа сблъскахме. Тръснах глава, сякаш за да прогоня мислите и се заех с изплакването на косата си. Когато бях готова, придърпах кърпата от закачалката и се увих в нея. Отидох до огледалото, за да се огледам. Измих си зъбите и се отправих към стаята си, където да се преоблека. След пет минути размисли кои дрехи да нося днес, се облякох. Изсуших си косата и - естествено - я изправих. Вързах я на малка упашка, до колкото беше възможно след скъсяването на дължината `и. П.П: Дрехите, които съм облякла. https://2img.net/h/oi26.tinypic.com/2q8aesz.jpg | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 10 Jul - 19:48 | |
| След гостуването у Нес се прибрах по-уморена от всякога.Веднага след като момчетата си тръгнаха,започнаха сериозните разговри,след което се разлигавихме и цяла нощ не спахме освен последният час и половина,но на мен това определно не ми стигаше.Още с влизането се отправих към банята,след което хубаво се отпуснах на леглото си с мисълта да поспя или по-точно да проспя целият ден,ако не беше звънецът.. Метнах си халата върху дългата тениска за спане и слязох долу.Щом отворих вратата един човек и подаде букет.Малко се очудих но се прибрах вътре,след като отново се качих в стаята си,като по чудо чух вибрирането на телефона си и видях че е СМС от Крис.Гласеше: "Хей, като се наспиш или ако няма какво да правиш-намини през вкъщи".И тъй като нямаше да успея да заспя отново.Отворих гаредероба,избрах си дрешки.Изправих си косата,слязох в кухнята направих си кафе в една от ония чаши дето можеш да си ги носиш,взех си чантата и тръгнах към Крис. -*звъня на звънеца* -Хеййй!Как така дойде толкова бързо? *засмя се* -Ами.. дълга историяя! -Окейй,хайде влизай!*вървим по коридора*Ухуу това кафе май има доста кофеин,чак го усещам!*засмя се* -Нужен ми е!*ухилих се и тогава се сетих,след всички случки,бях забравила да й кажа най-важното* -Мм.. хайде сядай!.... Защо ме гледаш така?? -Колко ме обичаш Крис? -Това подвеждащ въпрос ли е?*повдигна вежда* -Ами.. ако имам два билета за концерта на The Pretty Reckless утре?*засмях се аз*
ПП: Дрехите ми : http://republicfashion.files.wordpress.com/2008/12/h.jpg | |
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 10 Jul - 19:56 | |
| Още при изричането на последните думи, замръзнах. След едно дълга секунда се осъзнах и шокът от изненадаме ме връхлетя. Изпищях. - КАКВО?! СЕРИОЗНО?! - заподскачах аз. Хейли отвори уста да каже нещо, но я прекъснах. - Това не е някаква гадна шега нали?! Билети за концерта?! О, Боже!
Last edited by Кристен Стюарт on Sat 10 Jul - 20:00; edited 1 time in total | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт Sat 10 Jul - 20:00 | |
| -Даа.. но ако не се успокоиш може да получиш сърдечен удар!*засмях се аз* -Налиии знаеш колко много те обичамммм!*започна да ми се моли тя* -Хейй.. Крис естесвено че ще те взема!*засмях се аз* А и знам каква фенка си им! -Ооо не мога да повярвам!Но как се сдоби с билетите? -Ами знаех че ще идват много отдавна затова ги купих по Интернет,но тогава още не се бях запознала с Ренесме,така че са само дваа,но знам че тя няма да се разсърди,а и мисля че не им е фенка! -О боожее ще ходя на концерта им!*подскачаше* -Тии изобщо слушаш ли ме? -Концертаааа* -Кристен! -Да! -Свести се! -Не мога! -Ами.. добре,тогава ше почакам! -Концертаааа! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Къщата на Кристен Стюарт | |
| |
| | | | Къщата на Кристен Стюарт | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |