| Слънчевата гора | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:59 | |
| -Споко, Ани, не се ядосвай. Аз предлагам да играем на истина, риск или процент. Искате ли? - попита Кейт събеседниците си. | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:05 | |
| -Кой предложи - той заложи. Аз съм първа. - и се ухили. -Ани, ти какво искаш? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:15 | |
| -Колко процента харесваш Хогуортс? - беше въпроса на Кейт. Вярно, не беше този, който си мислеше но... -Вен, кажи и ти какво искаш, докато чакаме Анабел. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:19 | |
| -Не, бе, пич, питах истина, риск или процент. - и тя се перна по челото. - За теб имам друг въпрос. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:21 | |
| -Отиди и целуни Анабел. - прошепна тя в ухото му. -Да видим. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:26 | |
| -Уууууууу! - зави като вълк Кейт. -Любов се заформя тук... - и им намигна. - Вен, давай ти питай. Аз избирам истина. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:29 | |
| -Като приятел - да, но като гадже - не. Ставаш, но аз харесвам някой друг. - когато Кейт каза това, разбра, че Вен може да узнае. И се изчерви. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:31 | |
| -Кое момиче ти е най - симпатично? - попита Кейт и се ухили. | |
|
| |
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:33 | |
| ПП:Игрите във флууд зоната.Това не е РПГ,а просто натрупване на повече мнения. | |
|
| |
Darvin_99
Брой мнения : 58 Join date : 2009-08-28 Местожителство : Годрикс Холоу
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:49 | |
| Джордж Лупин влезе в Слънчевата гора. Днес му бе втория път в който влиза в тази интересна гора. Той пак започна да върви само напред и да навлиза в гората. Джордж видя много хора но повечето бяха непознати. Дори в началото не видя никой от Хогуортс а само от училището Друмщанг. В главата му беше мисълта че сигурно учениците от Друмщанг са бъзльовци а от Хогуортс смелчаци но това е почти невъзможно. Но дори да навлизаше в гората ученици от Хогуортс нямаше. Той се върна в началото на гората където бяха най-много ученици и легна за да гледа облаците докато чакаше да дойде някой ученик да го заговори. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 9:56 | |
| -Ъъъ, Кфо? - попита Кейт. Беше се замечтала. -Ооо, когато някой ме попита така, и аз незнам... Да скачаме, да пеем, да фърляме листа.. - и се ухили. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:02 | |
| -Ъъъ... Ами.... - заекна се Кейт. -Малко е лично... - и пусна една страшно гузна усмивка.. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:09 | |
| -За музика. - беше първото нещо, което и дойде наум. - Съгласен ли си? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:14 | |
| -Защо? Какъв резервен вариант? - учуди се Кейт. -Какви стилове харесваш? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:22 | |
| -Металика, Линкин Парк, Мадина Лейк... такива. - измърмори тя.
-Какво беше онова за резервния вариант? - попита го Кейт | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:26 | |
| -Аааа... - най - накрая схвана Кейт. -Е, защо харесваш Анабел? Какво толкова те привличе в нея? - попита Уотсън. Вярно... Анабел беше готина. Но тя трябваше да знае. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:44 | |
| -Като ме попита за какво си мечтаех, Анабел не ти е казвала нищо свързано с мен или с Крис, нали? - каза Кейт и се изчерви. -Е, аз те попитах какво харесваш в нея, а за да сме квит и да не ми се разсърдиш, ще ти кажа, че аз пък харесвам Крис... - последните думи бяха като шепот, подхванат от вятъра, толкова тихи... | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 10:56 | |
| -Тръгваме ли към залата за хранене? - каза тя и побутна Вен. - Ти като искаш стой си тука. | |
|
| |
Darvin_99
Брой мнения : 58 Join date : 2009-08-28 Местожителство : Годрикс Холоу
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 11:08 | |
| Джордж излезе от Слънчевата гора. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:24 | |
| Кейт влизаше в гората, докато не достигна дървото, под което седяха снощи с компанията. До него бяха Вен и Анабел. Тя се скри зад дървото, за да види какво правят... | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:34 | |
| След като се наяде хубаво,Кристофър излеез от залата и се насочи към любимоот му място-Слънчевата гора,където идваше когато нещо го измъчваше или искаше да остане насаме.Момчето след няколко минути пристигна там и зърна Кейт,която с е беше скрила от Анабел и Вин и ги наблюдаваше. безшумно се прибилжи до н ея и когато стигна до момичето,леко сложи ръка на рамото й и прошепна тихо: - Здравей,красавице!Липсвах ли ти през този ден,когато отсъствах? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:37 | |
| -Крис! - ахна Кейт. Толкова се притесняваше за него, че веднага го засипа със въпроси. -Как си? Добре ли си? Какво ти имаше? - питаше го тя, като не разбираше, че така се издава, че и е липсвал. След като най - накрая осъзна това, тя се изчерви. | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:45 | |
| - Много съм добре,Кейт-усмихва ше се той и беше щастлив от това,че беше усетила неговата липса.Няма за какво да се тервожиш,вече съм добре-успокой я той и нежно я хвана ръце.А ти слънчице,как си,как мина товя ден?-попита я той и гледаже нежно съ седна такава детска обич,която изптваха само хората,който се влюбваха във някого. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:49 | |
| "Ще разбере, ще разбере!" - паникьосваше се вече Кейт. Кейти не искаше той да разбере, че го харесва. -Добре бях, но всички се тревожехме за теб. - опита се тя да замаже положението и се усмихна. - Ела до другото дърво, за да не им пречим. - каза му Кейт и кимна към Вен и Ани. Те отидоха малко по - надалече и седнаха. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 18:59 | |
| Щом пристигнаха при останалитe,момчето се опита да прикрие въленинето си и ги поздрави: -Здраейте,хора!Какво п равите тук самички,да не би да сте намислили нещо? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Слънчевата гора | |
| |
|
| |
| Слънчевата гора | |
|