Вълшебният свят
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Добре Дошли!
Добре Дошли в Светът на магьосниците! Вие и вашият герой сте способни на невероятни дела. Стига да повярвате в себе си. На път сте на промените света такъв, какъвто го познавате- било то към добро или към зло. Вие решавате!
За Учениците
Грифиндор- 0 т.
Рейвънклоу- 0 т.
Хафълпаф- 0 т.
Слидерин- 0 т.

До края на учебната година:

Слънчевата гора

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

Брой мнения : 1346
Местожителство : По света и у Вас

Слънчевата гора - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:04

След като Анабел ме издърпа, ме попита какво е станало.
-Ъъъ... Не, нищо. Явно не е разбрал, но ме нарече "слънчице" - каза Кейт и цялата засия. След това погледна Анабел строго:
-Нищо не си му казала, нали?
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:11

"Бас?" помисли си озадачена Кейт.
-Не, нищо друго нямаше, освен това че и красавица ме нарече... Абе, нещо ми понамирисва тук, да не би Вен да му е казал нещо? - промърмори тя.
-Уф, да знам, държа се странно, но аз съм си такава - съмнителна. - каза Кейт и се нацупи.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:12

-Казвай, пич! - и потупа Вен по рамото.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

Брой мнения : 2173
Местожителство : Стара Загора

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:12

Докато момичета си шепнеха нещо помежду с и,Кристофър се чудеше как да изрази чустават си към Кейт.Това беше доста неочаквано за самият него,тъй ка то неочакваше толкова рано да намери момиче,което да му хареса толкова много.
-Извинявам се,че ви прекъсвам,млади дами-заговори момчето със загадъчен глас,обаче има не що,което искам да кажа-завърши Крис и се чудеше как да продължи.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:18

Kyaa~~
-Честито! - извика Кейт и ги прегърна.
-Чм..Крис, ти искаше май да кажеш нещо? - и погледна другите с поглед тип 'Моля, изчезнете!" и пак се обърна към Крис.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:23

-След като Анабел и Вен се отдалечиха,искам да ти споделя, че те обичам Кейт , въ вмига когато те видях-започна момчето и се задави във пристъп на притеснение.Надявам се де не ми се изсмееш,защото говоря искренно и въоб ще няма нищо общо със баса-завърши той и усети как ооще малко ще спре дъхът му.
Не знаеше какво да ще каже момичето,но едно беше сигурно,а именно неговите чуства към нея.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:26

-Крис... Аз... Нямам думи, но прябва да ти призная, че и аз изпитах същото. Помниш ли, когато се изчервявах? Е, - заекна се тя. - беше само заради теб. Обичам те. - прошепна тя последните си думи и го прегърна.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:33

Момчето отдавна се беше сетил,че Кейт го хареса,но реши да се замълчи и да изчака още малко.Той прегърна момичето и за няколко секунди двамата останаха прегърнати,без да се отделят .
-Н е знаеш колко съм щастлив!-радваше се момчето и целият засия. Ти си най-важната за мен и затова искам да ти дам нещо-усмихна се той и извади една малка черна кутия от якето си.
-Какво е това,Крис-попита Кейт
-Отвори и ще разбереш-отвърна момчето и подаде кутийката на момичето,което цялоот се беше разтреперило от вълнение.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:36

Крис отвърна на прегръдката и тогава той и каза, че е най - важната за него и и подаде една черна кутийка.
-Какво е това, Крис? - попита го Кейт.
-Отвори и ще разбереш. - отвърна момчето и и подаде кутийката, тя я отвори и ахна, защото вътре имаше...
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:41

Златен пръстен със малък диамант по средата,към киутийката мочетой подаде малък червен букет от рози и каза:
-Надявам се,че си харесала пръстена,който ще бъде символ на чустават ми към теб-отвърна Крис и го сложи нежно на ръката й.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:43

След като сложи пръстена на ръката и, тя обви ръце около врата му и страстно го целуна. Кейт беше непредсказуема, както винаги. Но този път не знаеше как той ще реагира на импулсивната реакция от страна на Кейт.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:50

Той също отговори на целувката й,макар че не очакваше стеснително момиче като Кейт да го дари със такава целувка.Кристофър имаше усещането,че се намира във рая,а неговата приятелка е най-големият му дар,който е получавал.
-А сега Кейт,след като се успокоихме,да извикаме ли и другите,койно явно нямат търепение да разберат какво е станало?-попита първокурсинъкт и посочи към дървото,където се беше скрила Анабела.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:52

-Ъргх... - изръмжа бясно Кейт.
-Осъзнаваш ли, че през цялото време ни е гледала? - попита го тя. -Хайде, да отидем. - и те се затътриха към дървото, зад което беше Анабел.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:57

Двамата със Кейт се отправиха към дървото,където се беше скрила Анабела със Вин и щом се приближиха до нея,тя напарво пребледня,а ядосаният в ид на Кейт не предвещаваше нищо добро.
-Здрасти,Бела-поздарви я Кристофър.от известно време те забелязвах,че стоиш тук и се криеш-разсмя се момчето.Нещо искаш да ни питаш или нещо друго?
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 19:59

-Анабел! - гласът на Кейт изплющя като камшик.
-Защо подслушваше? Изпорти веднага какво чу! - и Кейт се закани.
-Иначе оставаш без косаа!
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:08

Щом чуха вълците, Вен вече беше готов, извадил пръчката си и се беше приготвил да се бие. А Кейт се паникьоса. Харесваше вълците, но сега по някаква странна причина я беше страх.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:17

-О, боже, две вечери подред - два пъти до болничното крило... Имам бинт и кислородна вода някъде в чантата, ще те превържем... - изпъшка Кейт и отиде да вземе чантата си, коато беше до дървото.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:24

-Предлагам да те набия, а след това да правим нещо друго - изръмжа Кейт, все още сърдеща се на Анабел.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:31

-Къф шанс? - и се ухили. Кейт прегърна Крис през кръста и се загледа в бездънните му очи. Замечта се за времето, което ще прекарват заедно. И как не му беше признала досега.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:31

-Имаме още време преди часът за лягане,така че може да се порзаходим-каза Крис и прегърна Кейт,която беше доста уплашена след нападението на вълците и раната на Вин.
Осве това предлагам,след като прик лючи екскурзията, да си направим едно парти,което ще бъде във мо ята къща и пр едварително ви каня всичките.Какво ще кажете?
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:34

-Аз бих се съгласила, и ще се съглася. - каза Кейт и се ухили. После попита Вен:
-Пич, добре ли си?
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:36

-Ъъъ, аз чух 2 думи, а ти все пак чу и видя всичко... Айде да си стиснем ръцете и да забравим, к'во ще кажеш? - попита я Кейт.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:40

Крис беше сигурен,че девте момичета ще се сдобрят по простата причина,че те са приятелки и няма дълго да мълчат.
-К ейт е съгласна за партито, вие двамата хубавци-анабела и Вин ще дойде ли на гости?-объран се към тях момчето.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:46

-Супер! - извика Кейт и се разподскача навсякъде.
-Искате ли да закъснеем с лягането? В единадесет часа да си лягаш е направо разхищение!

(Вие нали знаете, че се водим на по 11 години? Laughing )
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 EmptyFri 4 Sep - 20:51

-Радва м се,ч е се сдобрихте,така че вече няма никакъв проблем-отвърна първокурсникът и продължи:Що се отнася до партито,мога още от сега да каже,че ще има дискотека,храна,много игри,телевизия и много изненади,така ще потърпите малко.
За часът със сигурност мога да кажа,че ще е към вечерта -19 или 20 часа.
-Освен това мож ете и да поканите и ваши познати,всички са добре дошли,тъй целият дом ще е празен-родителите ми заминават утре до Шотландия за 3 седмици,а останалите ми близки ще са при баба ми.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Слънчевата гора   Слънчевата гора - Page 5 Empty

Back to top Go down

Слънчевата гора
Back to top 
Page 5 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Забранената гора
» Тъмната гора