| Слънчевата гора | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:04 | |
| След като Анабел ме издърпа, ме попита какво е станало. -Ъъъ... Не, нищо. Явно не е разбрал, но ме нарече "слънчице" - каза Кейт и цялата засия. След това погледна Анабел строго: -Нищо не си му казала, нали? | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:11 | |
| "Бас?" помисли си озадачена Кейт. -Не, нищо друго нямаше, освен това че и красавица ме нарече... Абе, нещо ми понамирисва тук, да не би Вен да му е казал нещо? - промърмори тя. -Уф, да знам, държа се странно, но аз съм си такава - съмнителна. - каза Кейт и се нацупи. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:12 | |
| -Казвай, пич! - и потупа Вен по рамото. | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:12 | |
| Докато момичета си шепнеха нещо помежду с и,Кристофър се чудеше как да изрази чустават си към Кейт.Това беше доста неочаквано за самият него,тъй ка то неочакваше толкова рано да намери момиче,което да му хареса толкова много. -Извинявам се,че ви прекъсвам,млади дами-заговори момчето със загадъчен глас,обаче има не що,което искам да кажа-завърши Крис и се чудеше как да продължи. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:18 | |
| Kyaa~~ -Честито! - извика Кейт и ги прегърна. -Чм..Крис, ти искаше май да кажеш нещо? - и погледна другите с поглед тип 'Моля, изчезнете!" и пак се обърна към Крис. | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:23 | |
| -След като Анабел и Вен се отдалечиха,искам да ти споделя, че те обичам Кейт , въ вмига когато те видях-започна момчето и се задави във пристъп на притеснение.Надявам се де не ми се изсмееш,защото говоря искренно и въоб ще няма нищо общо със баса-завърши той и усети как ооще малко ще спре дъхът му. Не знаеше какво да ще каже момичето,но едно беше сигурно,а именно неговите чуства към нея. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:26 | |
| -Крис... Аз... Нямам думи, но прябва да ти призная, че и аз изпитах същото. Помниш ли, когато се изчервявах? Е, - заекна се тя. - беше само заради теб. Обичам те. - прошепна тя последните си думи и го прегърна. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:33 | |
| Момчето отдавна се беше сетил,че Кейт го хареса,но реши да се замълчи и да изчака още малко.Той прегърна момичето и за няколко секунди двамата останаха прегърнати,без да се отделят . -Н е знаеш колко съм щастлив!-радваше се момчето и целият засия. Ти си най-важната за мен и затова искам да ти дам нещо-усмихна се той и извади една малка черна кутия от якето си. -Какво е това,Крис-попита Кейт -Отвори и ще разбереш-отвърна момчето и подаде кутийката на момичето,което цялоот се беше разтреперило от вълнение. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:36 | |
| Крис отвърна на прегръдката и тогава той и каза, че е най - важната за него и и подаде една черна кутийка. -Какво е това, Крис? - попита го Кейт. -Отвори и ще разбереш. - отвърна момчето и и подаде кутийката, тя я отвори и ахна, защото вътре имаше... | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:41 | |
| Златен пръстен със малък диамант по средата,към киутийката мочетой подаде малък червен букет от рози и каза: -Надявам се,че си харесала пръстена,който ще бъде символ на чустават ми към теб-отвърна Крис и го сложи нежно на ръката й. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:43 | |
| След като сложи пръстена на ръката и, тя обви ръце около врата му и страстно го целуна. Кейт беше непредсказуема, както винаги. Но този път не знаеше как той ще реагира на импулсивната реакция от страна на Кейт. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:50 | |
| Той също отговори на целувката й,макар че не очакваше стеснително момиче като Кейт да го дари със такава целувка.Кристофър имаше усещането,че се намира във рая,а неговата приятелка е най-големият му дар,който е получавал. -А сега Кейт,след като се успокоихме,да извикаме ли и другите,койно явно нямат търепение да разберат какво е станало?-попита първокурсинъкт и посочи към дървото,където се беше скрила Анабела. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:52 | |
| -Ъргх... - изръмжа бясно Кейт. -Осъзнаваш ли, че през цялото време ни е гледала? - попита го тя. -Хайде, да отидем. - и те се затътриха към дървото, зад което беше Анабел. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:57 | |
| Двамата със Кейт се отправиха към дървото,където се беше скрила Анабела със Вин и щом се приближиха до нея,тя напарво пребледня,а ядосаният в ид на Кейт не предвещаваше нищо добро. -Здрасти,Бела-поздарви я Кристофър.от известно време те забелязвах,че стоиш тук и се криеш-разсмя се момчето.Нещо искаш да ни питаш или нещо друго? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 19:59 | |
| -Анабел! - гласът на Кейт изплющя като камшик. -Защо подслушваше? Изпорти веднага какво чу! - и Кейт се закани. -Иначе оставаш без косаа! | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:08 | |
| Щом чуха вълците, Вен вече беше готов, извадил пръчката си и се беше приготвил да се бие. А Кейт се паникьоса. Харесваше вълците, но сега по някаква странна причина я беше страх. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:17 | |
| -О, боже, две вечери подред - два пъти до болничното крило... Имам бинт и кислородна вода някъде в чантата, ще те превържем... - изпъшка Кейт и отиде да вземе чантата си, коато беше до дървото. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:24 | |
| -Предлагам да те набия, а след това да правим нещо друго - изръмжа Кейт, все още сърдеща се на Анабел. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:31 | |
| -Къф шанс? - и се ухили. Кейт прегърна Крис през кръста и се загледа в бездънните му очи. Замечта се за времето, което ще прекарват заедно. И как не му беше признала досега. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:31 | |
| -Имаме още време преди часът за лягане,така че може да се порзаходим-каза Крис и прегърна Кейт,която беше доста уплашена след нападението на вълците и раната на Вин. Осве това предлагам,след като прик лючи екскурзията, да си направим едно парти,което ще бъде във мо ята къща и пр едварително ви каня всичките.Какво ще кажете? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:34 | |
| -Аз бих се съгласила, и ще се съглася. - каза Кейт и се ухили. После попита Вен: -Пич, добре ли си? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:36 | |
| -Ъъъ, аз чух 2 думи, а ти все пак чу и видя всичко... Айде да си стиснем ръцете и да забравим, к'во ще кажеш? - попита я Кейт. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:40 | |
| Крис беше сигурен,че девте момичета ще се сдобрят по простата причина,че те са приятелки и няма дълго да мълчат. -К ейт е съгласна за партито, вие двамата хубавци-анабела и Вин ще дойде ли на гости?-объран се към тях момчето. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:46 | |
| -Супер! - извика Кейт и се разподскача навсякъде. -Искате ли да закъснеем с лягането? В единадесет часа да си лягаш е направо разхищение! (Вие нали знаете, че се водим на по 11 години? ) | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 20:51 | |
| -Радва м се,ч е се сдобрихте,така че вече няма никакъв проблем-отвърна първокурсникът и продължи:Що се отнася до партито,мога още от сега да каже,че ще има дискотека,храна,много игри,телевизия и много изненади,така ще потърпите малко. За часът със сигурност мога да кажа,че ще е към вечерта -19 или 20 часа. -Освен това мож ете и да поканите и ваши познати,всички са добре дошли,тъй целият дом ще е празен-родителите ми заминават утре до Шотландия за 3 седмици,а останалите ми близки ще са при баба ми. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Слънчевата гора | |
| |
|
| |
| Слънчевата гора | |
|