| Слънчевата гора | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 20:13 | |
| Кристофър стана и каза, че ще се разходи, но още не беше направил две крачки и се строполи на земята във несвяст .Видът му бе толкова блед и изнемощял, че на пръв поглед изглеждаше мъртъв. -Крис! - извика Кейт и изтича до него. - Крис, какво стана? Крис, отговори! - развика се тя, когато нямаше никаква реакция от приятеля и. Тя се разплака. | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 20:21 | |
| -Шшш, алооуу, кой ти е даваш право да портиш, пич? - извика тя и го перна по главата, след като едвам - едвам се беше свестила. -Крис, добре ли си? - попита тя и му помогна да отиде до дървото, за да седне. След това Вен го закара до болничото крило и след връщането си, оповести че има добри новини. -Казвайй! - извика Кейт и го раздруса.
п.с. - Ок хора, аз ще пиша след 10 минутки.
Last edited by Кейт Уотсън on Thu 3 Sep - 20:23; edited 1 time in total | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 20:56 | |
| -Ами... Може да се каже.. - запелтечи Кейт и се изчерви. Крис беше страхотен, красив и привлекателен. Много привлекателен.. Тя потрепери. Надяваше се Анабел да не му каже. Погледна я умолително. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 21:14 | |
| -Вен, трябва да ти кажа нещо... - каза Кейт. -Кажи? - попита Вен. -Имаш паяк на рамото. - извика Уотсън, а това естествено беше шега. Засмяха се, а Вен се разподскача. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 21:35 | |
| -Анабел - каза Кейт - няма ли да отиваме вече към спалните? Отдавна прябваше да сме там. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Thu 3 Sep - 21:43 | |
| -Идвам, идвам. - измърмори Кейт. След това стана и помаха на Вен. -Чаоо, пич, до утре. И си мисли как ще те бия на дуела. - и се изхили. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 6:46 | |
| "Сега ще използвам неговия номер" наум си каза Кейт, приближи се и му извика: -Бау, пич! - и се захили. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 6:52 | |
| -Нищо съществено, просто го поздравих за добро утро! - каза Кейт. И бутна Вен: -Пич, да не ми се разсърдиш? - и го погледна с физиономия тип "мили очички". | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:00 | |
| -Ами спахме заспали предполагам.. - замисли се момичето. - Между другото, как е Крис? Някакви новини? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:11 | |
| -Добро предложение! Съгласна съм с него! - извика Кейт. -И пич, преди малко те питах нещо? Ти глух ли си или не чуваш? - попита Кейт, сякаш просто искаше да знае. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:23 | |
| -Ти пък ся що се червиш? Мислех, че само аз го мога! - и се захили. После добави: -Доматче! | |
|
| |
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:32 | |
| -Дуел?-тихо попита Албус.-Те могат да правят магии? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:35 | |
| -Тук! Веднага! Сега! Хайдеее! - завика Кейт, страшно въодошевена. Стана, приготви пръчката си (отвори potter-mania.com) и беше готова. -Започвай пръв. - каза тя. | |
|
| |
Дир. Дъмбълдор Admin
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:49 | |
| Админски слова: Първо искам да ви кажа,че магии от рода на Експелиармус и такива не можете да правите.Дуел малко трудно ще се получи,тъй като единствените заклинания които знаете са от рода на Лумос.Беше по-хубаво да изчакате да научите експелиармус от часа по вълшебство в Дурмщранг. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:50 | |
| -Нененен, ох, хаха! - смееше се Кейт, не можейки да си поеме дъх от смях. Извика: -Протего! - и тогава Вен полетя към едно дърво. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:56 | |
| -Ъх... - изпъшка Уотсън, надигайки се от земята... На крака си имаше синина от камъка, върху който падна... -Лумос Солем - прошепна тя и към противника и се изтреля огнен лъч. | |
|
| |
Дир. Дъмбълдор Admin
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 7:59 | |
| Вие май не ме чухте обаче-ако знаехте магии от рода на Лумос Солем няма защо въобще да ходите в Хогуортс.Дребни магийки като Лумос знаете,но Лумос Солем е във съвсем друга категория. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:05 | |
| Оу... Нямах представа. Съжелявам, мислех си че е нещо от подобните на Лумос.
-Ох... - бяха последните думи на Кейт преди да не може да помръдне. Прошепна: -Фините Икантатем - и прекрати магията.След това извика: -Импервиус - и срещу Вен се изстреля струя вода. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:13 | |
| -Йес! - заподскача Кейт и се развика. - Йес! Йес! Йес! Йес! Супееерр съмм! Аз ти казах, че победата ми е в кърпа вързана. Отиде до Вен и му стисна ръката. -Супер дуел! Благодаря ти! - и се ухили. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:18 | |
| -Да... Ами ти решавай! - кимна Кейт. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:28 | |
| -Анабел, трябва да поговорим за нещо. - каза Кейт и я задърпа към другото дърво. -Харесваш Вен, нали? - попита тя с тих глас. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:33 | |
| -Странно.. - замисли се Кейт. - Но май наистина е така... Аз само питах, нали ме знаеш - Госпожица Любопиткова. - и Уотсън се засмя. -Добре, нека се връщаме. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:37 | |
| -Ъъъъ, нее, за нищо. Само исках да я питам какво е сънувала снощи. - заекна се Кейт и се опита да замаже положението. - Ти какво сънува? - и се ухили. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:45 | |
| -Аз например сънувах, че съм заобиколена от вълци. И ги галя. И единия се превръща в заек и аз бягам тогава. - каза Кейт и падна от смях. - Сега си ти наред. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Слънчевата гора Fri 4 Sep - 8:52 | |
| -Хубав сън. Като се има предваид моя, твоя си е направо за поклон. - измърмори Кейт. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Слънчевата гора | |
| |
|
| |
| Слънчевата гора | |
|