Първият работен ден на Даниел протече доста бурно и напрегнато,когато пристигна на място и се отправи към своя отдел,към него се приближи един уплашен на вид човек.
-Добър ден,г-н Ларсон,аз се казвам Майкъл Търнър и съм вашият помощник във отдела-представи се нервно мъжът.
Даниел го изгледа за малко и веднага реши,че има нещо:
-Нека да минем направо на проблема,Майкъл-със спокоен тон започна.Какво по дяволите става тук и защо всички са във паника?
-За съжаление поаради нападение от страна на някакви хулигани от Лондон,във резултат на това пропадна срещата ни със съветът на централният клу по налюващи топчета-оплака се помощникът му,който направо беше съсипан.
-В такъв случай ,хванете виновниците и ги накажете,а аз ще се помъча да оправя нещата.
Даниел отиде до кабинета си и след десет минути вече говореше със шефът на Централният клуб по наплюващи топчета във Дъблин.
-Здравейте,г-н Йорк,обажда се Даниел Ларсон,водещ управител на отдела "Магически игри и спортове във министерството на магията.
-Щом се обаждате,най-вероятно сте уведомени за непирятнаат ситуация,която се получила перди по-малкоот час-отвърна със сух глас възрастният човек.
-Бъдете сигурен,че това по никакъв начин няма да пормени плановете ни.Турнирът,който бяхме предвидили ще започне на тази дата,която бяхме избрали-1 февруари,само че мястото ще бъде Лондон,а не Дъблин.
-Щом това е сигурно,съгласен съм и смятам скоро да пристигна във Англия,за да се срещнем на четири очи-отвърна вече със по-любезен тон г-н Йорк.
-Отлично,ще ви чакам-каза Даниел и затвори телефона.Ето първата му сериозна работа,окято получи успя да се справи на всичкото отгоре успя да спаси министерството от този скандал.Вече беше станало късно вечер,така че щеше да се прибере да спи,а утре го чакаше нов ден,където вече щяха да сатант окончателните подробности около събитието.