Вълшебният свят
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Добре Дошли!
Добре Дошли в Светът на магьосниците! Вие и вашият герой сте способни на невероятни дела. Стига да повярвате в себе си. На път сте на промените света такъв, какъвто го познавате- било то към добро или към зло. Вие решавате!
За Учениците
Грифиндор- 0 т.
Рейвънклоу- 0 т.
Хафълпаф- 0 т.
Слидерин- 0 т.

До края на учебната година:

Отдел "Охрана на магическият ред"

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Алис Кълън

Алис Кълън

Брой мнения : 2632
Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd

Отдел "Охрана на магическият ред" Empty
PostSubject: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyMon 11 Jan - 22:12

Целта на този отдел е да охранява магическият ред:
Служби и управления :

• сл.Злоупотреба с магии
  • Щабквартирата на Аврорите
  • Администрацията на Магисъбора
Back to top Go down
Алис Кълън

Алис Кълън

Брой мнения : 2632
Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyFri 29 Jan - 9:31

Днес учениците щяха да посетят отдела "Охрана на магическият ред".Този отдел се намираше на втория етаж и групата от Хогуортс се качи с асансьора.Когато стигнаха на втория на етаж всички лязоха и тръгнаха към вратата в дъното.Алис я отвори и направи път на учениците да влязат.След като и последния влезе младата жена затвори вратата:
-Както виждате.-Започна Алис:
-Има още три врати!-Жената каза три,но в дъното имаше още една четвърта врата,на която имаше табела "ВЛИЗАНЕТО-СТРОГО ЗАБРАНЕНО":
-И така.Разбирате,че тук охраняват магическият ред и един съвет от мен:Ако сте направили някаква "магическа" беля и хората в отдела още не са разбрали...ами по добре не си признавайте,защото все пак не знаете какви ще са последиците.-При последните думи жената се разсмя,но когато се чу отваряне на врата,Алис се сепна и се обърна.Зад нея стоеше Селина Ууп:
-Това е г-ца Селина Ууп тя ще ви разведе из отдела.-Каза жената като направи път на Селина да мине до нея.Червенокоската се изправи до Алис и започна да говори:
-Здравейте ученици!Аз съм Селина,но може да ми викате Селс или Сели както вие желаете.-Сели се узмихна на учениците и видя някой доста нетърпеливи погледи:
-Е...добре!Хайде да вървим и да оставим вашата професорка да си върши работата.-Селина се узмихна на младата жена и и метна за довиждане.Алис ма свок ред също се усмихна и излезе от този отдел.
Селина и учениците влязоха във една от трите врати и младата жена започна да говори:
-Това е служба Злоупотреба с магии,ако имате въпроси за тази служба или за отдела като цяло...питайте....

П.П.Знаете как нали?Както и в другия отдел,така и тук...
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

Брой мнения : 1346
Местожителство : По света и у Вас

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyFri 29 Jan - 20:08

Кейт вървеше бавно зад Селина. Беше 'и много интересно да разгледа отдела. Озърташе се на всички страни, странно, че още не бе счупила нищо. Изведнъж някой я потупа по рамото.
-Хей, кефи ли те тук? - попита я някакъв адски познат глас. Тя се обърна и се вторачи в едни магнетично сини очи.
-Холопайнен...? Но.. Какво правиш тук? - Кейт адски се изненада.
-Не е ли видно, на екскурзия съм. - ухили се момчето. -Въпроса е ти какво правиш тук? - Кейти се усмихна.
-Същото като тебе. От кой дом си? - явно беше, че Туомас беше магьосник.
-Грифиндор. Аз съм от добрите. - Холопайнен се усмихна. -Гаджето ти тук ли е? - в бара се бяха заговорили, след като Кейт пя с тях, и... Станаха приятели, между другото.
-Тук някъде, май. Или може би е болен, не съм го виждала днес.
-Окей, тръгваме ли, защото изостанахме от групата. - посочи Холопайнен и Кейт кимна, преди да го удари на спринт.
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

Брой мнения : 2173
Местожителство : Стара Загора

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyWed 10 Feb - 5:49

След като приключи разходката си във Отдел Мистерий,сега Крис тръгна на обиколка във друг,не по-малко интересен отдел,а именно Охрана на магическият ред.Госпожица Селина Ууп му се стори доста приятна и любезна жена,кото се отзова на минутата и започнада ги развежда наоколо.Тъй като не искаше да изпусен нищо,той се прикрепи към нея и започна даразглежда местата,през който минаваха.
-Като за тачало ще дапочнем със Злоупотреба със магий-обади се женаат и всички деца я последваха към една врата,намираща се непосредствено до входа откъдето бяха лезли.
Щом пристъпиха вътре,групата се раздели и всеки се разпиля на някъде и започнаха да оглеждат мястото.Момчето,чието посещение преди това във отдел Мистерий премина доста приятно и увлекателно,независимо от страха който изпита от господин Шевченко,сега се впусна във подробно обиколка и в продължение на чс и нещо се разхождаше из целият отдел и млизаше във най-различни места,където се натъкваше на доста изненадващи открития.Той със бързият си ум попиваше вскичко и се стремеше дазапомни нещата,който по време на обиколката техният водач обясняваше за всяко едно от местата.
Back to top Go down
Кейт Уотсън

Кейт Уотсън

Брой мнения : 1346
Местожителство : По света и у Вас

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyFri 12 Feb - 3:33

-Хей, Крис! - чу момчето нечий глас и се обърна бързо, тъкмо за да хване тичащата към него Кейт, която го прегърна нежно.
-Как си, миличък? - попита го момичето.
-Доста добре. - отговори Крис и двамата завърваха заедно, разговаряйки.
-Харесва ли ти тук? - попита я внезапно момчето.
-Да, но май повече харесах отдел "Мистерии" - усмихна се Кейти и се обърна към Крис.
-А на теб харесва ли ти..?

п.с. - Извинявай, че е толкова малко, просто вече е 4:30, аз пиша фик и съм се изчерпала от идеи. ^^'''''''''
Back to top Go down
Крис Уорън

Крис Уорън

Брой мнения : 2173
Местожителство : Стара Загора

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" EmptyFri 12 Feb - 7:28

Момчето много се зарадва,че вижда Кейт,тъй като отдавна не се бяха виждали и сега щяха да отделят време малко да си поприказват.Екскурзията до министерството беше идеален повод за това и момчето реши да се възползва от това.
-Аз се радвам,че професор Кълън организира тази екскурзия,,тъй като ще имаме възможност отблизо да се запознаем със работата на министерството-отвърна Крис,който вече беше нпаривл няколко обиколки наоколо.
--Аз ъсщо съм на това мнение,жалко,че сме толкова малко хора и друг не прояви желание да дойде-отвърна момичето и лицетой придоби сърдит вид,явно недоволна от несериозността на останалите.
Двете деца тръгнаха по етажа и ес отпаривха към някой стаите,за да разгледат.
-Ти до този момент кой места успя да разгледаш?-попита го Кейт.
-Ами,освен отдел Мистерий,донякъде успях да разгледам и Отдел на магическият ред,докато ти се появи.Въбоще не очаквах ,че ще дойдеш.Къде се губи толкова време?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред"   Отдел "Охрана на магическият ред" Empty

Back to top Go down

Отдел "Охрана на магическият ред"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Отдел "Регулация и контрол на магическите същества"
» Отдел "Магически злопоуки и бедствия"
» Отдел "Международно магьосническо сътрудничество"
» Отдел "Магически игри и спортове"
» Отдел "Магическо придвижване"