Добре Дошли! | Добре Дошли в Светът на магьосниците! Вие и вашият герой сте способни на невероятни дела. Стига да повярвате в себе си. На път сте на промените света такъв, какъвто го познавате- било то към добро или към зло. Вие решавате! |
За Учениците |
Грифиндор- 0 т. Рейвънклоу- 0 т. Хафълпаф- 0 т. Слидерин- 0 т.
До края на учебната година: |
|
| Отдел "Охрана на магическият ред" | |
| | Author | Message |
---|
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Отдел "Охрана на магическият ред" Mon 11 Jan - 22:12 | |
| Целта на този отдел е да охранява магическият ред: Служби и управления :
- сл.Злоупотреба с магии
- Щабквартирата на Аврорите
- Администрацията на Магисъбора
| |
| | | Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" Fri 29 Jan - 9:31 | |
| Днес учениците щяха да посетят отдела "Охрана на магическият ред".Този отдел се намираше на втория етаж и групата от Хогуортс се качи с асансьора.Когато стигнаха на втория на етаж всички лязоха и тръгнаха към вратата в дъното.Алис я отвори и направи път на учениците да влязат.След като и последния влезе младата жена затвори вратата: -Както виждате.-Започна Алис: -Има още три врати!-Жената каза три,но в дъното имаше още една четвърта врата,на която имаше табела "ВЛИЗАНЕТО-СТРОГО ЗАБРАНЕНО": -И така.Разбирате,че тук охраняват магическият ред и един съвет от мен:Ако сте направили някаква "магическа" беля и хората в отдела още не са разбрали...ами по добре не си признавайте,защото все пак не знаете какви ще са последиците.-При последните думи жената се разсмя,но когато се чу отваряне на врата,Алис се сепна и се обърна.Зад нея стоеше Селина Ууп: -Това е г-ца Селина Ууп тя ще ви разведе из отдела.-Каза жената като направи път на Селина да мине до нея.Червенокоската се изправи до Алис и започна да говори: -Здравейте ученици!Аз съм Селина,но може да ми викате Селс или Сели както вие желаете.-Сели се узмихна на учениците и видя някой доста нетърпеливи погледи: -Е...добре!Хайде да вървим и да оставим вашата професорка да си върши работата.-Селина се узмихна на младата жена и и метна за довиждане.Алис ма свок ред също се усмихна и излезе от този отдел. Селина и учениците влязоха във една от трите врати и младата жена започна да говори: -Това е служба Злоупотреба с магии,ако имате въпроси за тази служба или за отдела като цяло...питайте....
П.П.Знаете как нали?Както и в другия отдел,така и тук... | |
| | | Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" Fri 29 Jan - 20:08 | |
| Кейт вървеше бавно зад Селина. Беше 'и много интересно да разгледа отдела. Озърташе се на всички страни, странно, че още не бе счупила нищо. Изведнъж някой я потупа по рамото. -Хей, кефи ли те тук? - попита я някакъв адски познат глас. Тя се обърна и се вторачи в едни магнетично сини очи. -Холопайнен...? Но.. Какво правиш тук? - Кейт адски се изненада. -Не е ли видно, на екскурзия съм. - ухили се момчето. -Въпроса е ти какво правиш тук? - Кейти се усмихна. -Същото като тебе. От кой дом си? - явно беше, че Туомас беше магьосник. -Грифиндор. Аз съм от добрите. - Холопайнен се усмихна. -Гаджето ти тук ли е? - в бара се бяха заговорили, след като Кейт пя с тях, и... Станаха приятели, между другото. -Тук някъде, май. Или може би е болен, не съм го виждала днес. -Окей, тръгваме ли, защото изостанахме от групата. - посочи Холопайнен и Кейт кимна, преди да го удари на спринт. | |
| | | Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" Wed 10 Feb - 5:49 | |
| След като приключи разходката си във Отдел Мистерий,сега Крис тръгна на обиколка във друг,не по-малко интересен отдел,а именно Охрана на магическият ред.Госпожица Селина Ууп му се стори доста приятна и любезна жена,кото се отзова на минутата и започнада ги развежда наоколо.Тъй като не искаше да изпусен нищо,той се прикрепи към нея и започна даразглежда местата,през който минаваха. -Като за тачало ще дапочнем със Злоупотреба със магий-обади се женаат и всички деца я последваха към една врата,намираща се непосредствено до входа откъдето бяха лезли. Щом пристъпиха вътре,групата се раздели и всеки се разпиля на някъде и започнаха да оглеждат мястото.Момчето,чието посещение преди това във отдел Мистерий премина доста приятно и увлекателно,независимо от страха който изпита от господин Шевченко,сега се впусна във подробно обиколка и в продължение на чс и нещо се разхождаше из целият отдел и млизаше във най-различни места,където се натъкваше на доста изненадващи открития.Той със бързият си ум попиваше вскичко и се стремеше дазапомни нещата,който по време на обиколката техният водач обясняваше за всяко едно от местата. | |
| | | Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" Fri 12 Feb - 3:33 | |
| -Хей, Крис! - чу момчето нечий глас и се обърна бързо, тъкмо за да хване тичащата към него Кейт, която го прегърна нежно. -Как си, миличък? - попита го момичето. -Доста добре. - отговори Крис и двамата завърваха заедно, разговаряйки. -Харесва ли ти тук? - попита я внезапно момчето. -Да, но май повече харесах отдел "Мистерии" - усмихна се Кейти и се обърна към Крис. -А на теб харесва ли ти..?
п.с. - Извинявай, че е толкова малко, просто вече е 4:30, аз пиша фик и съм се изчерпала от идеи. ^^''''''''' | |
| | | Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" Fri 12 Feb - 7:28 | |
| Момчето много се зарадва,че вижда Кейт,тъй като отдавна не се бяха виждали и сега щяха да отделят време малко да си поприказват.Екскурзията до министерството беше идеален повод за това и момчето реши да се възползва от това. -Аз се радвам,че професор Кълън организира тази екскурзия,,тъй като ще имаме възможност отблизо да се запознаем със работата на министерството-отвърна Крис,който вече беше нпаривл няколко обиколки наоколо. --Аз ъсщо съм на това мнение,жалко,че сме толкова малко хора и друг не прояви желание да дойде-отвърна момичето и лицетой придоби сърдит вид,явно недоволна от несериозността на останалите. Двете деца тръгнаха по етажа и ес отпаривха към някой стаите,за да разгледат. -Ти до този момент кой места успя да разгледаш?-попита го Кейт. -Ами,освен отдел Мистерий,донякъде успях да разгледам и Отдел на магическият ред,докато ти се появи.Въбоще не очаквах ,че ще дойдеш.Къде се губи толкова време? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Отдел "Охрана на магическият ред" | |
| |
| | | | Отдел "Охрана на магическият ред" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |