| Поляната | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:58 | |
| -Добре!-Съгла си се Алис и тръгна. | |
|
| |
wayne`s_girl
Брой мнения : 64 Join date : 2009-08-29
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 19:06 | |
| След малко габи се върна облечена с рокля и обувки | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 20:48 | |
| | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 18:58 | |
| Габи излезе от училището и тръгна към поляните.Когато стигна, спря и се излегна върху зелената трева.Тя загледа звездите и се замисли за изминалата нощ и прекрасния ден.Директорът май не беше разбрак, че ги няма или поне до сега не и се беше скарал.Тя се разсмя.Звучеше така сякаш е ученичка, а Албус беше някой строг учител...Продължи да си мисли за прекрасната вечер, но чу стъпки и се обърна и видя, че към нея се приближава.. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:03 | |
| Алис тъкмо си беше взела душ и вървеше към поляната.Тя видя,че там има някой и се надяваше това да е Габи.Момичето на поляната се обърна и Алис видя,че е приятелката и: -Габи,здравей!Как си?Как мина снощи?-Бързо попита Алис,смигвайки на Габи... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:07 | |
| -Повече от прекрасно бих казала.И денят също беше чудесен..-Габи се усмихна щастливо-А при теб? | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:10 | |
| -Ами горе-долу е добре!Малко ми е кофти,защото утре си тръгваме и трябва да се сбогувам с Джей,но иначе съм добре.-Отвърна Алис и допълни: -Извинявай за въпроса,но апартамента му голям ли?Нали се сещаш за кого говоря?... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:42 | |
| -Ооо нямаш си представа...Прекрасен е!!А ако знаеш леглото колко е удобно....И ваната също....И масата в хола....Нямам думи-Габи се усмихна, знаеше че приятелката й ще схване намеците...-А колкото до Джей, сигурна съм, че ще се виждате....Аз ще излизам утре с Картър..Е май се измъкнахме без шефа да ни спипа.. Габи се разсмя при мисълта | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:50 | |
| -Да наистина.Засега не е разбрал,дано да не разбира,макар,че беше неделя и може да се разминем,ако случайно разбере.Вие май с Картър се разбирате доста добре,а?-Попита Алис и се усмихна... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 19:56 | |
| -О той е наистина прекрасен...Толкова е хубав..А тялото му е просто..Неможеш да си представиш..-Габи се ухили на Алис..- А ти няма ли да се похвалиш как мина нощта с Джей.. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Mon 7 Sep - 20:00 | |
| -Ъм...беше невероятно.Отидохме в една триетажна къща и когато го попитах на кой е той каза,че е негова.Всъщтност аз незнаех,че си е купил къща.Отвътре се виждаха свещи и когато влязохме имаше много рози.Вечеряхме,макар,че не бяхме гладни,качихме се горе и неговвото легло също беше удобно...-Алис се засмя и изчака отговора на приятелката си... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Поляната | |
| |
|
| |
| Поляната | |
|