| Поляната | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Поляната Tue 1 Sep - 19:30 | |
| От 20:00 до 23:00-Разходки из "Слънчевата гора" и "Поляната"
Елате,разходете се и се запознайте с учениците от училището. | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:11 | |
| Алис вървеше бавно.Докато траеше часът по Вълшебство професорката имаше възможност да разгледа училището и когато го направи се запъти към поляната,която бе отрупана с цветя.Тя се наведе и откъсна едно малко цветенце,в този момент... | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:16 | |
| ... до нея, сякаш от нищото, изникна Кейт. -Добър ден, госпожице, да не прекъсвам почиваката ви? - попита момичето. | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:17 | |
| -Г-це Уотсън!Не нищо не прекъсвате!Е,как мина часа?-Попита въудошевено Алис... | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:34 | |
| -Великолепно, госпожице! Аз и вен отговорихме за какво са заклинанията, а след връщането ни, ще си имаме дуел с него. - отговори Кейт. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:39 | |
| -Оу,успех тогава!Е горе-долу така ще пременават и нашите часове,но ние няма да започнем със заклинанието "Уингардиум левиоза",а с едно друго!Хей,а сега ще ми кажете ли нещо.Извинявам се за личния въпрос,после и аз ще ви отговоря.Вие харесахтели си някое момче?-Алис зададе въпроса си и се изчерви от притеснение... | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 14:46 | |
| - Ами всъщност, имаше няколко много сладки, но не харесах никое. И.. Госпожице, въпроса не е толкова личен. Не се притеснявайте! - смигна и Кейт.
п.с. - Аз след 15 минути излизам, но до 8 часа ще съм се прибрала! | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 18:42 | |
| -Е сега,все пак не е от въпросите,които се обсъждат със всеки!-Отвърна Алис.Двете с Кейт си говориха доста дълго на различни теми и когато стана време за вечеря те се опътиха към Залата за хранене. | |
|
| |
Beyond.
Брой мнения : 6 Join date : 2009-08-30
| Subject: Re: Поляната Wed 2 Sep - 19:34 | |
| Абигейл остана очарована и изумена, когато видяга, голямата, зелена, изпълнена с живот поляна. Малки градинки с китни, пъстри и шарени цветчета се показваха накъдето и да погледнеш, а покрай тях минаваха тесни, криволичещи пътечки, целите обсипани в прах. Големи дървета се извисяваха тук- там и отпускаха едрата си сянка да пада на зямеята, а малки, дървени пейки седяха под тях. Абигейл се наслаждаваше на гледката, докато вървеше към една пейка. Тя седна, извади от джоба си нещо малко, което сложи в скута си, след малко сложи в ушите слушалки, натисна едно копче и музиката закънтя в ушите й. Абигейл седеше и се наслаждаваше на гледката, още по- силно от одеве. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Thu 3 Sep - 20:22 | |
| Алис беше пропуснала вечерята,затова тръгна на разходка до поляната.Когато излезе каза: -Лумос!-Тихо каза Алис и от върха на пръчката и излезе светлина.Преди да излезе тя се беше отбила до стаята си за да вземе петолинието и един молив.Тя вървеше бавно,защото днес постоянно падаше,а не искаше това да и се случи и сега.Тя седна на тревата и започна да пише.Алис постоя малко,но когато и стана леко студено тя тръгна към училището. | |
|
| |
wayne`s_girl
Брой мнения : 64 Join date : 2009-08-29
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 19:13 | |
| Габи седна на поляната и загледа звездите.Тук беше хубаво, почти колкото в Хогуортс.След малко се излегна, защото зелената трева беше мека и удобна...Когато затвори очите си тя чу приближаваши се стъпки.Тя леко открехна очи и видя... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 19:22 | |
| След вечеря,Алис отново реши да се разходи.Тя излезе от училището и се насочи към поляната.Там тя видя едно момиче,излегнало се на тревата.Момичето се надигна и Алис видя,че това е Габи. -Габи!Ти си тук!Не те бях виждала отдавна!Къде беше?-Въодошевено попита Алис и се хвърли на врата на Габи... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 19:36 | |
| Габи и се ухили и каза: -Здравей и на теб Алис!Ами имах малко работа в Лондон, но сега съм тук с вас...А ти как прекарваш екскурзията? | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 19:53 | |
| -Ами,горе-долу.Тук е много хубаво.Ще ти хареса.Запознах се с едно момче,всъщтност той е мъж,но....Ами ти откога си тук?-Завърши Алис и седна до приятелката си... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 20:02 | |
| -Няма значение!Кажи ми за мъжа!Къде го видя?Как се запозахте? -Габи погледна приятелката си и се разсмя на ентусиазма си.. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Fri 4 Sep - 20:29 | |
| -Срещтнах го тук преди около два дена,но той не ме забеляза.Запознахме се в библиотеката,казва се Джейсън и е адски сладък.Блъснах се в него.Каза,че някой път ще ми дойде на гости в Хогуортс!-След тези думи Алис се изчерви. -Но стига за мен.Ами в твоя живот има ли някой мъж?-Попита Абис с любопитно изражение. | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 12:45 | |
| Има мноого мъже.-каза Габи и намигна - Но нищо сериозно поне за сега...По-скоро забивки в дискотеката. Младата жена се засмя и отново се обърна към Алис... -Такава ми е природата.. | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 13:10 | |
| -Не се притеснявай и при мен е така,но това момче,то е някакси различно.Макар да знам,че нямаме бъдеще...-С усмивка каза Алис и попита: -След като свърши екскурзията ще отидем до Лондон на пазар и на дискотека с Албус нали?... | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 13:50 | |
| Ъъъ, ВТФ, и аз незнам? Ще си говорим, предполагам? - Кейт беше леко озадачена. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 14:07 | |
| -Ами незнам, може да говорим за момчета? - засмя се Кейт.
п.п. - Аз ще излизам, ще те оставя. Извинявай. | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:44 | |
| -За пазара е сигурно Алис, а колкото до дискотеката ще видим - Каза Габи и леко се нацупи, което издаваше че още е сърдита на Албус, че два пъти ги отряза и продължи -Тук няма нищо забавно за правене.Ако знаеш как ми се ходи на бар.Нямаш представа... | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:47 | |
| -Да права си,понякога е доста скучно,но не можем просто ей така да изчезнем или можем...-Каза Алис и се усмихна миловидно.... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:52 | |
| Аз мисля, че можем.Даже е наложително иначе ще взема да умра от скука и албус ще трябва да ми търси заместник..Ще се магипортираме ли? - Някакво пламаче в очите на Габи се запали, тя се почуства, сякаш отново беше малка и бягаше от час...- Еее? | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:55 | |
| -Аз съм съгласна,но трябва да отидем до спалните за да си облека нещо по подобаващо!И от там ще се мегапортираме в Лондон!Съгласна?-Попита Алис,ставайки от тревата... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Поляната Sat 5 Sep - 18:57 | |
| -След 3 минути тук-каза Габи и се затича към спалнята си, за да се преоблече и тя в нещо по секси. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Поляната | |
| |
|
| |
| Поляната | |
|