Добре Дошли! | Добре Дошли в Светът на магьосниците! Вие и вашият герой сте способни на невероятни дела. Стига да повярвате в себе си. На път сте на промените света такъв, какъвто го познавате- било то към добро или към зло. Вие решавате! |
За Учениците |
Грифиндор- 0 т. Рейвънклоу- 0 т. Хафълпаф- 0 т. Слидерин- 0 т.
До края на учебната година: |
|
| Къщата на семейство Уорън | |
| | |
Author | Message |
---|
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 21:03 | |
| -Супре са игрите,нали-радваше се Крис,докато другите двама се забавляваха и си вкарваха голове. -Направо си върхът човече-радваше се Дерек,който толко ва се вживя във играта,че за малко не падна на пода. -Ти на какво играеш?-попита Кейт,която беше парнтьорка на Дерек. -Ами,аз си избрах виртуален тенис да играя със турнира-каза Крес,който пък се беше настанил до кабелнаат телевизия със големият видео екран и си играеше. През отва време,във стаята влезе прислужницата Греда,окято даде на децата по чаща плодово мляко,един шоколад и чиния със баклава. | |
| | | Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 21:04 | |
| Ооооо няма да е тая.-отговорих аз и вкарах гол на Кейт. След малко още един и още един. | |
| | | Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 21:06 | |
| -Благодаря, Грета! - каза момичето. -Човече, МЪРТЪВ СИИ! - ревна Кейт и бомбардира Дерек. За 3 минути му вкара около 5 голя. | |
| | | Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 21:39 | |
| Предлагам да сменим играта. Изберете. Дерек отиде до масата и си взе сладкиш и започна да яде. | |
| | | Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 21:47 | |
| -CS? - попита Кейт. -Или караоке? | |
| | | Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 22:32 | |
| -Аз предпочитам CS,вие кава искате?-попита Крис,който в ъв почивката и си взе няколко сладкише и си изяде шоколада. | |
| | | Кейт Уотсън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 22:47 | |
| -Mхм, и аз съм за ЦС... Къде изчезна Дерек? - попита Кейт, защото момчето го нямаше. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 23:15 | |
| -Мисля,че отиде до тоалетната,тъй като му стана лошо-каза крис и се разсмя.През това време,докато чакаме,искам да те питам готова ли си за учебната година,която започва от утре? | |
| | | Кейт Уотсън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 11 Sep - 23:16 | |
| -Горе долу... Е, поне ще има кой да ми подсказва! - смигна му тя и след това го целуна. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sat 12 Sep - 17:51 | |
| Кристофър погледна към часовника и каза: -Играйте си още малко и след това да се отправим към училището,защото не остава много време до откриването във голяма зала-каза Крис и извика Дерек,който се б еше забутал някъде във къщата. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 9 Oct - 14:14 | |
| В последнсо време Кристофър нямаш е какво да прави,защото във училището нящата замряха,а пък неговите приятели изчезнаха и въобще не ги беше виждал.Със Ке йт също не се бяха чували,но не искаше да я безпокой. З атова щом се събуди,отиде във кухнята,където набързо закуси и отиде да се преоблече. - Ще излизаш ли,Крис?-попита го майка му,която днес почиваше и щеше да излиза на пазар със нейни пирятелки. - Ще отида малко във града,да се поразходя и да обиколя някой места-отвърна момчето,докато си слагаше обувките. -Добре,но те искам тук до 19,00 часа,защото ще имаме гости-каза майка му и отиде във трапезарията да даде инструкций на Грета за предстоящот меню. Кристофър вече беше готов,взе си довиждане със майка си и брат си и се качи във лимузината,която го чакаше пред къщата. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Fri 1 Jan - 16:18 | |
| След дълго отсъствие от Англия,Крис и неговите родители се върнаха от пътешестивето си във Москва,където се проведе лекарска конференция свързана със борабата против спина и намирането на ефикасни начини за спасяване на човешкият живот.Бяха пътували досат дълго и затома още щом влезе вътре,момечто хукна към стаятта си ,влезе вътре и се просна на леглото си.Беше толкова уморен,че реши малко да поспи,а после да си опарви нещата и да се обади на своите приятели. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Tue 5 Jan - 10:46 | |
| Пътуането до Лонодн не продължи дълго и щом приситгна със вълнение се насочи към входът на дома му,където то посрещнаха неговите родители. -Здравей,моето момче!Най-сетна успя да намериш време да ни видш-посрещна го баща му и силно го прегърна. -Много ми липсавше,Кристофър-отвърна майка му и го целуна по бузата.Толкоав се надявах,че покрай училиещто ще намериш време да нивидиш и ето сега си със нас. Те влязоха във къщата,където му бяха приготвили невероятен обяд и бяха поканили някой от негови познати от градът. -Нали ще останеш по-дълго със нас?-обади се икономът Томас,който като същинска котка беше влязъл във трапезарията и никой въбоще не го беше усетл. -Да,разбира се за никъде не бързам-със усмивка отвърна момчето и след сеунди вече се намираше във холът,където започна празненството подготвено за него. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Thu 1 Apr - 15:25 | |
| Напоследък Кристофър нямаше анагажименти към училището и паузата,която му се отвори заради липсата на часове във училище и затова рано сутринта,той излезе от Хотел Маргарет,ъкдето беше отседнал и се оправи към вкъщи.Не беше очакваб,че някой ще го посрещне,но за негова изненада прислужницата Грета,икономът Питър и шофьорът на семейството го посрещнаха топло и се погрижиха пресотят му да бъде приятен.Когато попита за родителите с,Грета му каза: -За съжаление вие се разминахте и двамата се отпътуваха за Ню Йорк,където имат работа и ще се върнат след около седмица. -В такъв случвай едва ли ще мога да ги видя-отчая се мочето,защото много се надяваше да ти види. -Недей да парвиш такава физиономия-скара му се Том и го потупа по рамото.Те знаят,че днес ще идваш и ни предупредиха като дойдеш,да им се обадиш по телефона да те чуят. Сега Крис наистина се зарадва при тази възможност и бързо хукна към къщата,където с помощта на шофьорът щеше да получи телефоният номер на рдителите си. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Wed 28 Apr - 17:21 | |
| След като приключиха часовете във училище,Кристофър поиска разрешение от професор Кълън да се прибере във Лонодн за няколко дни.Щом получи положителен отговор,първокурсникът приготви багажа си и след секунди вече се качваше във семейната кола,който щеше да го закара до неговият дом.Беше му домъчняло за вкъщи и въпреки,че тук се чустваше добре и нямаше проблеми,все пак повикът на сърцето го теглеше към Лондон.Пътуването мина без проблеми и около 15,00 часа следообяд вече беше пристигнал у тях и Кристофър влезе през входната врата.По тардиция го покрещна семейнана бавачка,която веднага започна да се грижи за него и го заведе направо във банята.Крис си взе един студен и хладен душ,но той му се отрази толкова добре,че реши да продължи да стои още малко вътре.После дойде ред на топлите дрехи и хубавият чак,който му беше приготвила Памела и като истински принц лешеше във холът и разглеждаше послединте новини от съвременият свят във вестниците и списанията.Явно не беше идпуснал много,защото никоя от новината не го грабна и да убие времето си реши да си почете някоя от любимите си книги във библиотеката.Преди да се качи,той заръча да му донесат пълна чиния със слдакиши и чаша прясно мляко,който щяха да му повдигнат настроението още повече. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sat 12 Jun - 22:33 | |
| Истински скандал се разрази във училището заради една ученичка от дом Грифиндор,която си позволи да обижда директорката и всички ученици във училището.Това направо вбеси Крис,койо имаше поводи да празнува,защото скоро щеше да започне да ходи за курсове по актьорско майстроство и освен това беше получил предложение за договор към една модан агенция.Сега покрай цялата тази случка,настроението му се изпари и като удари вратата на къщата,влезе вътре и бързо се насочи към стаята си.Всички спяха,така че никой нямаше да усети неговото връщане. Щом влезе вътре,заключи стаята и отиде във банята за един душ,защото времето беше ужасно и една изтрая през денят.Скоро щеше да се състой балът за всички първокрусници във Хогуортс и това го зареждаше със известно вълнение за предстоящото събитие,защото щяха на едно място да се съберат няколко училища,който щяха да бъдат представени от своите ученици.Доста по-освежен излезе от банята момчето,което си взе новата пижама и я облече.Каза си молитвата към Бог и като отправи молба за доброто на семейството му,легна във леглото си и скоро заспа. | |
| | | Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 18:34 | |
| След като се прибрах,след приспиването в Крис,започнах да оглеждам новата си къща.Не можех да повярвам че щях да живея там заедно с по-голямата си сестра.Къщата която бе купила беше супер.За жалост освен Кристен в квартала не познавах абсолютно никой.Сетра ми я намяше,затова купих един пакет курабийки исипах ги в една голяма кръгла чиния и се запътих към другата най-блиска къща,надявайки се номерат със сладките да мине.Къщата бе голяма и много хубава,престраших се и почуках на вратата.Изведнъж тя се отвори и пред мен излезе едно познато момче. | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 18:41 | |
| Кристофър скучаеше през цялото време и след като приключи учебната година,реши да не заминава със родителите си на пътешествие,а реши да си остане у дома.Честно казано липсата на всякакви разговори и комуникаций със свойте приятели,много го натъжаваше и не знаеше как да си запълне времето.Както обикновенно по план си направи сутрешната гиманситка,после закуси и реши малко да потича.Някъде към обяд,докато стоеше във хола и четеше любимата си книга,чу се почукване по вратата и той се сепна. Нямаше си едия кой го търси,но това му се стори като спасение и хукна да отваря. Щом отвори,на прага видя момиче,което му се стори много познато.Досега не я беше виждал във квартала,но пък май във училището се бяха засичали. -Здравей!-поздрави я момчето приятелски и се усмихна.Със какмо мога да ни помогна? Тайно си мислеше,че ако приема поканата му после да му прави компания,щеше да е доволен,защото щеше да си има със кого да си говори. | |
| | | Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 18:59 | |
| След разходката с Ренесме се прибрах и сложих всички нови дрехи за пране. Пуснах Make me wanna die на The Pretty Reckless на уредбата в хола и усилих музиката. Надявах се да не преча на някой, но не бях дастатъчно загрижена, за да го намаля. Хукнах към стаята си и се преоблякох. Новият ми тоалет състоеше от черни прилепнали дънки, черна тениска с някакви надписи като завършваше със сива лента, карирана червено-черна шапка, която си сложих леко настрани и чифт сиви гуменки. Също така прибавих две черни гривни на дясната ръка. Едната беше по-тънка от другата. Не бях толкова гладна, че да сляза долу и да си приготвя нещо за хапване, пък и не исках да повторя случката от снощи. Не знаех какво да правя и се проснах на дивана. Превъртах каналите на ТВ-то, но и така не намерих нищо интерестно. Сетих се, че Крис живее накъде наблизо и може би щеше да се съгласи да излезем. Взех си ключовете, телефона и излязох. Щом стигнах до къщата на Крис, звъннах на звънеца, чакайки някой да отвори. Дано Кристофър да си беше вкъщи. П.П: Дрехите: https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/4q4ltl.jpg | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 19:13 | |
| -Ами,извинявай че така ти се натрапвам,но съм нова в квартала и реших да опозная съседа си!*усмихнах се леко аз ,като се почувствах малко неудобно* -Оо,ами аз съм Кристофър,ако искаш влез и без това умирах от скука! -Ами,благодаря!Аз съм Хейли!Ъъъ това е за теб!*подадох му чинията с курабийките*Вчера с една приятелка взривихме една мирковълнова,затова реших че е по-добре да ги купя!*засмях се аз* -Няма проблеми,хайде влизай*усмихна ми се момчето и затвори вратата след мен* -Имаш досттаа голяма къща!*засмях се аз* Някакви насоки? -Амии да, вървиш по този коридор и стигаш в холът!*усмихна ми се той* -Добрем!*направих две крачки сама,след което се обърнах и попитах* Ти няма ли да дойдеш? -Да,но си помислих дали не искаш да ти предложа нещо за пиене-кола,студен чай? -Един студен чай ще бъде перфектен!*засмях се аз* -Добре!Ти върви,а аз ще отида до кухнята! -Окей!*Не вървях много дълго и се озовах в хола.Тази къща наистина адски много ми харесваше,изведнъж Крис се върна и прекъсна мислите ми( -Ето,заповядай! -Благодаря ти!*поех чашата,след което отпих* -Извинявай за въпроса,но си ми позната,но не съм те виждал наоколо!Може би те припознавам.. не знам!*замисли се той* -Няма проблеми.Не си ме виждал наоколо,защото наскоро купихме тази къща,попринцип съм от Калифорния,където живеех с майка си,но ми се наложи преди около 9 месеца да се преместя в ново училище и сега след като учебната година приключи нямаше къде да отида,затова по-голямата ми сестра купи тази къща и вече ще живея тук,когато не съм на училище! -Ахаам!*момчето се замисли*Ами къде учиш? -Оо, ами.. ами *какво щях да му каже сега.. аз съм магьосница и уча в училище за такива* -Да не би да учиш в Хогуортс? *погледна ме подозрително* -И ти ли? -Да! -Суперр!*засмях се аз* -Ето от къде си ми позната ти си Хейли Улиамс,ръководиш клуба за духчетата,нали? -Ами.. всъщност да!*засмях се а някой почука* -Стой ще отида да отворя! *след няколко минути,чувах как гласовете се приближаваха към мен и изведнъж бяха в стаята но още не бях погледнла когато...* -ХЕЙЛИ? -*обърнах се * КРИС? *станах и я прегърнах* -Вие се познавате?*засмя се той* | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 19:32 | |
| Този въпрос беше излишен,защото по лицата на засмените момичета се подразбираше,че ес познават и са доста добри приятелки.Явно това градче беше подготвило доста изненади и началото на деянт започваше доста обещаващо. -Съжалявам,че не можах да ви срещна-каза Кристен,докато се настаняваше,обаче всеки от нас имаше доста работа и не можахме да се засечем. Трябваше малко да си почине,защото целият този смях беше доста заразителен и ако не предприемеше нещо,щеше да стане нещо много конфузно и неприятно. Явно някой беше чул молбите на Крис и сега цялата къщя сякаш оживя със появата на теди две момичета и цялата атмосфера се промени. -Сега ще направя едно предположение и ще видя дали съм парв-каза момчето,помисли мако и каза:Вероятно и Кристен се е записала за този клуб,нали така? Хейли не можа да се въздържи и започан да се смее,явно нищо не можеше да се скрие и каза; -Правилно,доста хора проявиха желание и съм щастлива,чемоята идея беше посрещнататака въодушевена. След като двете момичета се насатниха във хола,домакинът натисан едни звънец и сле дамлко при него се появиха Грета помощницата и прислужникът Никълъс -Сега,ако обичате донесете то най-хубавите лакомства и питиета,за да почерпя мойтие гостенки-каза Крис и неговите служители ведвага изпълниха поръчката му. Изминаха десетина минути,когато се върнаха и пред смаяните момичета,наредиха на масата следните неща: http://i.rozali.com/photos/8587.jpghttp://i.rozali.com/photos/10349.jpghttp://i.rozali.com/photos/parva_san.jpghttp://i.rozali.com/photos/10345_1.jpghttp://i.rozali.com/photos/10340.jpghttp://recepti.rozali.com/sladkischi/p13419.htmlhttp://i.rozali.com/photos/7763_0.jpghttp://i.rozali.com/photos/12611_1.jpghttp://i.rozali.com/photos/8049_0.jpg-А сега,моля почерпете се-каза домакинът и подкани момичета да се вземат от богата трапеза.Всичко беше толкома изобилно и богато на меню,че Хейли и Кристе нсе ошавиха от видът на масата и не знаеха от къде да започнат. | |
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 19:43 | |
| Видях как Хейли си взе от жълтия шейк. Ако съдех по вида, мисля, че беше бананов. Или.. не знам. - Ъм, аз ще си взе от това - посегнах към масата. -.. каквото и да е. Крис и Хейли се разсмяха, а аз си опитах от първото лакомство. Щом преглътнах, се усмихнах. Беше добро на вкус. | |
| | | Хейли Улиамс
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 19:46 | |
| Масата наистина бе отрупана с какво ли не,но от вчерашните ни експерименти с храна в къщата на Кристен просто не можех да вкуся храна следващите два века! -Ъм,Крисм съжалявам но просто съм преяла от снощи!*замсях се аз* -Няма нищо! -Аз пък намирам това за доста вкусно!*посочи Кристен някаква храна и си отхапа още малко* -Ам... хора играе ли ви се тенеси на корд?Защото ако искате можем да отидем вкъщи,аз също съм сама!Или пък Крис,ако не ти се ходи.. какво предлагаш?? | |
| | | Крис Уорън
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 19:52 | |
| -Ако съм те разбрал правилно,искаш да играем тенис на корт,така ли?-попита момечто и се засмя при видът й,тъй като вес пак беше се престаршила да вземе едно кексче,обаче кексче,оабче устата й беше пълна и не можа да я разбере какво казва. -Извинявай-каза Хейли и взе една сарфетка и се обърса.Точно това исакх да кажа и ако сте съгласни,можем още сега да отидем у нас. След като си похапна обилно,момечто рискува да не прекали със яденето и затова му се стори много добра идеята,тъкмо щеше да се поразтъпче малко. -Иска ли питане,аз съм навит и серадвам,че поне за малко ще изляза навън.Да видим дали Кристен е съгласна и тогава да решим окончателно. | |
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън Sun 4 Jul - 20:02 | |
| - О, аз съм съгласна! Да тръгваме - казах аз и станах от мястото си. Крис направи знак на хората да отсервират масата и те се заеха. Отидох до врата следвана от Крис и Хейли и си обух гуменките. Те също се приготвиха за тръгване и отидохме у Хейли. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Къщата на семейство Уорън | |
| |
| | | | Къщата на семейство Уорън | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |