| Магазин за сувенири | |
|
|
Author | Message |
---|
Рамона Евънс Рейвънклоу
Брой мнения : 2245 Join date : 2010-04-07 Age : 28 Местожителство : Севлиево
| Subject: Магазин за сувенири Mon 24 May - 6:13 | |
| РАБОТНО ВРЕМЕ: Понеделник-Петък: от 10:00ч. до 18:ооч. | |
|
| |
Хейли Улиамс
Брой мнения : 281 Join date : 2010-04-10
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 15:20 | |
| След като си изпихме кафетата,започнах да се разхождаме прегърнати из МОЛ-а.Когато видяхме един магазин за сувенири.Аз ахнах и се спрях! -Хареса ли си нещо? -Ами не но умирам за такива магазини! -Оу,ами да влезем тогава!*усмихна се Колин* -Добре!Супер!*целунах го по бузата*Но трябва да изчакаме Крис,тя отиде до тоалетната. -Окей!*каза Нес и след малко Кристен се появи* -Хей момичета,ъмм кои са тия? -Оу,.. ами.. ам.. оу..амм -Ох,значи това са Колин и Ник,запознахме се в дискотеката и сега сме нещо.. като и аз не знам.. може би гаджета?Кой знае как изглежда отстрани!*направих отчаяна физиономияя* | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 15:33 | |
| - КАКВО?! - изтървах се. Чакай, гаджета?! - Тоест, ъм, здрасти. Аз съм Кристен. - Ник - представи се едно от момчетата и се здрависахме. - А аз съм Колин - другото момче вдигна ръка за поздрав и бързо я прибра в джоба на дънките си. - Нес, Хейли, може ли за малко? Трябва ми още от гланца за устни, а моя свърши! - погледнах ги, надявайки се да разберат намека. - О, ам, да, идваме - каза Хейли. Последваха ме до женската тоалетна. Щом пристигнахме, се обърнах рязко към тях. - Гаджета? - Толкова ли е странно? - Ами, Нес не е ли с Дерек? - повдигнах вежда. | |
|
| |
Ренесме Кълън
Брой мнения : 218 Join date : 2010-01-19 Age : 28 Местожителство : София
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 15:36 | |
| Знаам..-провлачих аз тъжно. -Дори аз не знам какво правя! Просто се запознахме с тях снощи и с Ник е толкова..различно. И не знам какво да правя. Просто ме влече! Посъветвайте ме какво да правя!-помолих аз и отчаяно се подпрях на плота при мивките. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 15:41 | |
| -Ох,Нес!Има два вариянта!Или късаш с Дерек и оставаш с Ник,или обратното! -Да,Хейли е права!*подкрепи ме Крис* -Знам!Но имам нужда от малко време да помисля,става ли? -Да!Естесвено.. *двете е един глас с Крис* ДНЕС! -Ох.. че сте лошии!*оплака се Нес и тръгна* -*вървяхме бавно след нея*Ами какво става с теб любовчийке?*надигна една вежда Крис,след което се усмихна*Какво стана с Джош?Кой е Колин? -Джош да върви да пасе тревата-остави ме да го чакам на бала!*засмях се*Колкото до Колин,той е страхотен! -Виждам че си щастлива!Радвам се за теб! -Благодаря ти!*прегърнах я и се върнахме в магазина при останлите* | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 15:54 | |
| Върнахме се при момчетата, които ни чакаха, и попитах, оглеждайки гаджетата на Хейли и Нес. - А сега на къде? Всъщност, момчета, на колко сте? И откъде? - Ами, аз съм на 13 и от Лондон. Уча в .. - като, че ли Колин се спря преди да се изпусне. - В Лондон - усмихна се той. - И аз така - каза Ник. - О, ами, супер - усмихнах се. - Хайде в магазина, МОЛЯ! - примоли се Хейли, останалите се разсмяхме. - Хайде - и влязохме вътре.
Last edited by Кристен Стюарт on Fri 9 Jul - 16:16; edited 1 time in total | |
|
| |
Ренесме Кълън
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 16:15 | |
| Влязохме в магазина и Хейли веднага се лепна на един от щандовете, следвана от Колин. А аз заразглеждах гривините. -Та..къде точно учите в Лондон?. -попитах Ник. -Ами..учим в..Лондон. Засмях се. -Изчакай секунда. Отидох при Хейли и я дръпнах леко към мен и по далеч от Колин. Той отиде при Ник и двамата започнаха нещо да си шушукат. Повиках Крис и ги попитах. -Хмм..смятате ли, че трябва да им кажем? -За кое? - попита неразбиращо Хейли -Ами..за..че сме магьосници - сниших глас -Какво? -недочу Крис. -За това че сме магьосници! -казах по-високо. -Че сте какви? -чух гласа на Ник зад себе си. | |
|
| |
Хейли Улиамс
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 16:25 | |
| | |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 16:33 | |
| Погледнах момичетата притеснено. Ами, сега? Те не трябваше да знаят, че учим в Хогуортс. Те бяха просто мъгали. Обикновенни хора. Продължаваха да се смеят, гледайки физиономите ни. - Не сме такива! Да не ни мислите за.. ъм, хора със свръхестествени сили? Ха, да бе - присмех се нервно. - Ние сме си най-обикновенни, да - помогна ми Нес. - Да ви приличаме на вещици или там каквото беше? - попита Хейли. - Момичета -- - започна Ник. | |
|
| |
Ренесме Кълън
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 16:43 | |
| - Ние сме си най-обикновенни, да - помогна ми Нес. - Да ви приличаме на вещици или там каквото беше? - попита Хейли. - Момичета...ние също сме магьосници. Учим в Дурмщранг. - започна Ник. Ние седяхме и зяпахме -А, да! Ужасни актриси сте! - добави Колин. Трите се спогледахме и изведнъж се разсмяхме и почнахмеда говорим една през друга -Ооо не! помислих си, че един бог знае какво ще... -Така се паникьосах... -И си помилслих... После и трите млъкнахме. Момчетата ни се усмихнаха и ни попитаха какво ни се прави. -Ами не знам..-замислих се. -Вие какво предлагате?
| |
|
| |
Рамона Евънс Рейвънклоу
| Subject: Re: Магазин за сувенири Fri 9 Jul - 17:00 | |
| - Нещо огладях. Искате ли да хапнем някъде? - предложих. - Супер, става. Като се замисля и аз съм гладна - разсмя се Хейли. - Искате ли в пицарита на втория етаж? Не съм ходил, но чух, че готвят страхитно - обади се Ник. - Където ни заведете, момчета - усмихна му се Нес. - Значи там - съгласи се Колин. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Магазин за сувенири | |
| |
|
| |
| Магазин за сувенири | |
|