| Блестящото езеро | |
|
+2Кейт Уотсън Дир. Дъмбълдор 6 posters |
|
Author | Message |
---|
Дир. Дъмбълдор Admin
Брой мнения : 233 Join date : 2009-08-27
| Subject: Блестящото езеро Mon 7 Sep - 11:09 | |
| От 10:00 до 12:00-Разходки из "Блестящото Езеро" От 18:00 до 19:00-Разходки из "Блестящото Езеро" От 20:00 до 23:00-Разходки из "Блестящото Езеро" и "Тъмната гора"
Тук можете да се разхождате,да се срещате с приятели и да се запознавате с учениците от училището Бобатон. | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 8:08 | |
| Вече бяха пристигнали в прекрасното училище. Бяха закъсняли за закуска, но бяха се хранили в Дурмщранг, затова не бяха гладни. Първата работа на Кейт беше да проучи района. Дойде до Блестящото езеро и се изуми от красотата на природата тук. Беше с бански и съблече дрехите си. След това влезе да поплува в кристалната вода. Понесе се по повърхноста... | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 18:30 | |
| След прекрасната в ечер,която прекара със Кейт, Кристойфр се приготви за втората екскурзия,която щеше да ги отведе до училище Бобатон.Не им отне много време и децаат скоро се озоваха във магическото училище.За няколко минути Крис се преоблече,излезе от замъка и се насочи към Блесятщото езеро.Когато пр иситгна видя,че Кейт е пристигнала и във момента е влязла във езерото.Момечто се настани на брега и започна да й се любува. | |
|
| |
wayne`s_girl
Брой мнения : 64 Join date : 2009-08-29
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 18:44 | |
| Габи се приближи към езерото.Тя свали високите си сандали и тръгна до го обикаля,мислейки си за прекрасния ден.Тук беше много красиво.Водата беше кристално чиста.Езерото беше заобиколено от красива зелена гора.Както се разхождаше Габи чу нещо зад гърба си , стреснато подскочи и извади пръчката си, но се оказа, че това е... | |
|
| |
Кейт Уотсън
Брой мнения : 1346 Join date : 2009-08-29 Age : 27 Местожителство : По света и у Вас
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 19:46 | |
| Кейт все още беше във водата когато разбра, че някой я наблюдава. Обърна се ядосана и физиономията и веднага се махна. На брега стоеше Крис. -Кристофър! Какво правиш? - и му се ухили. | |
|
| |
Крис Уорън
Брой мнения : 2173 Join date : 2009-08-28 Age : 36 Местожителство : Стара Загора
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 20:12 | |
| -Изглеждаш доста изненадана,мила-каза момчето и се приближи до нея. -Хубава изненада ми направи-зарадва се Кейт,но нямах предсатва,че ще дойдеш. -Преча ли !-на обиден се направи Крис и леко се извъран на встрани. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 20:18 | |
| -Мило, не ми пречиш! - каза Кейт. -Крис, сърдиш ли ми се? - плахо го попита момичето, защото той се извъртя на една страна с една физиономия. Кейт се изплаши, че може да го е обидила... | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 20:42 | |
| Момчето веднага се обърна и престана да се прави на обиден.Нежно прегърна Кейт и я целуна по челото. -Естествено,че не ти се сърдя,само се преструвах-разсмя той и я огледа цялата.Знаеш ли,много си красива така и искам да ти правя компания във езерото,само че малко съм болен,така че сама ще трябва да поплуваш. | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 20:53 | |
| -Любов, уплаших се! - сопна му се тя. -Какво ти има? - и тя го целуна. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 21:02 | |
| -Просто малко съм отпаднал и не се чуствам добре-отвърна Крис,който определено не беше мноог добре. -Ако искаш ,отиди и си почини във спалните-предложи Кейт,която изглеждаше доста обезпокоена от видът му. -Аз след малко ще отида,обаче да те питам доволна ли остана от вчерашното празненство у дома? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 21:10 | |
| -Много. - учуди се Кейт от въпроса му. -Наистина ли? - не повярва момчето. -Сериозно говоря. - и тя се метна на врата му, за да го целуне. | |
|
| |
Крис Уорън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 21:42 | |
| -Добре, във такъв случай,ще те оставя да се насладиш на езерото и да поплуваш-отвърна Крис и се приготви да си тръгва.Ти тук ли ще останеш или ще ходиш на друго място? | |
|
| |
Кейт Уотсън
| Subject: Re: Блестящото езеро Tue 8 Sep - 21:46 | |
| -Тук ще остана. Лека нощ! - и тя се усмихна. | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Блестящото езеро Thu 10 Sep - 13:40 | |
| Алис излезе от училището и се носчи към Блестящото езеро.Това бе едничкото място където алис за пръв път отиваше.Тя вървеше бавно и оглеждаше наоколо.Когато стигна при езерото видя момиче,което веднага разпозна.Беше приятелката и Габи.Алис се приближи,а колежката и стреснато се обърна,насочвайки пръчката си към Алис: -Ей,не мислиш да ме нападаш нали?-Усмихнато попита Алис... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Блестящото езеро Thu 10 Sep - 14:01 | |
| -Ох ти ли си..Стресна ме..-Усмихна се момичето-Разбира се, че няма да те нападам..Съжалявам..- И Габи прибра пръчката си..-Как си Алис, какво правиш..? | |
|
| |
Алис Кълън
Брой мнения : 2632 Join date : 2009-08-28 Age : 28 Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd
| Subject: Re: Блестящото езеро Thu 10 Sep - 14:02 | |
| Алис се усмихна и отвърна: -Ъм..добре съм и нищо не правя!Ами ти,как си?Как вървят нещата с Лил Уейн?... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Блестящото езеро Thu 10 Sep - 14:37 | |
| -О той е наистина перфектен...Всяка част от тялото му -Габи се ухили весело-Бих казала , че целият му апартаент е много удобен...-и момичето намигна на Алис- Хмм харесва ли ти тук? | |
|
| |
Алис Кълън
| Subject: Re: Блестящото езеро Thu 10 Sep - 16:55 | |
| Докато Габи говореше Алис се кикотеше.Когато приятелката и и зададе въпросът Алис каза: -Е,не е както в Дурмщранг,но е хубаво!Между другото приятелят ти,ако мога така да го нарека знае ли,че си ъм...магьосница?-Попита Алис и погледна озадачаващо... | |
|
| |
wayne`s_girl
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 16:41 | |
| О разбира се....Той също е маг!Не си ли го слушала по магьосническото радио-попита замислена Габи-това е странно..О той е толкова мил и добър и е отдаден само на мен... -Младата жена се замисли и на лицето и се изписа загадъчна усмивка...
П.П. Той определено не е маг, слушала си го по нормалното радио, при това е гангсер и к*рва...Ама както и да е ...Майтап да става :Ддд | |
|
| |
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 19:15 | |
| Дерек наближи езерото и видя едно момиче седнало на тревата. Здравей! Нали може да си поприказваме? | |
|
| |
Никълъс Грийн
Брой мнения : 481 Join date : 2009-09-11 Age : 31 Местожителство : From the inside..:]
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 19:26 | |
| Хубаво е да си любопитен понякога, защото опознаваш хората (защо говоря като психолог не знам).Благодаря!Нов съм да.Не от Хогуортс съм си. А ти как си всъщност? Радвам с ече се запознахме! | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 19:35 | |
| И аз така. Дерек пое ръката на Анабел и я целуна. Приятно ми е? Какво ще правим сега? | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 19:53 | |
| Не знам, мисля да продължим да си говорим. Както искаш. Да магьосници са. Притесняваш ли се от нещо? Ако искаш да останеш сама, кажи ми, ще се преместя-няма проблем. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 20:04 | |
| Станахме ли приятели вече? Оооо Супер-казах зарадвано. Ми за каквото искаш. Можеш да ми кажеш каквото искаш. Излей си душата. Кажи ми каквото мислиш че можеш да ми кажеш. | |
|
| |
Никълъс Грийн
| Subject: Re: Блестящото езеро Fri 11 Sep - 20:14 | |
| Ще го давам на хумор. Значи седя си аз зяпам си през прозореца и скивам една Фтичка. Каца ми на перваза и ми мята някфо писмо. А ся де. Отварям аз и чета: Уважаеми господин Уърлд, с удоволствие ви информираме че сте приет в Училището по вълшебства и магии Хогуортс" Щях да припаднем. Баш ся ли? Ок отивам в Лондон да си купя дрънкалките и дофтасвам тука. Затва че общо взето е тва. *Излизам от Хумор-държанието*Кажи нещо интересно за себе си. Каквото решиш. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Блестящото езеро | |
| |
|
| |
| Блестящото езеро | |
|