Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

Кейтлин Морисън

Go down

Кейтлин Морисън

Post  Кейтлин Морисън on Tue 23 Nov - 21:34Име: Кейтлин Морисън

Години: 11

Външен вид: Кейтлин е почти като копие на майка си. Има дълга, светло кестенява коса, а понякога тя изглежда и тъмно руса, която се спуска малко под раменете й и е леко чуплива. Очите й са изключително красиви и необикновени на цвят. Обикновено са тъмно кафяви, но щом слънцето ги освети придобиват тъмен кехлебарен оттенък. Кожата й е светла и много нежна, почти копринена, както майка й обича да казва. Устните й са плътни, но не прекалено, и бледо розови. Кейт не е много висока, може би ръстът й достига около метър и 39. Тя е с умерено тегло, не е прекалено слаба и винаги е харесвала фигурата си.

Характер: Кейт винаги е била своенравна. На моменти е мила и дружелюбна, друг път е буйна и избухлива, а понякога не се интересува от никого... Кейтлин винаги е била справедлива в изборите си, любознателна и безрезервна любителка на приключенията. Често, когато не е в добро настроение, е манипулативна, себична и лукава. Винаги е честна към приятелите си и уважава мнението им, а и самите тях. Готова е на всяка цена да им помогне, дори това да означава, че трябва да рискува собстевния си живот. Мрази, когато я карат да се чувства използвана, затова в такива моменти може да е наистина остра в думите си, а действията й са прибързани. Чувства, че е достатъчно отговорна сама да отговаря за решенията си, затова не обича, когато някой се опитва да й наложи своето мнение или да я ограничи с нещо, но що се отнася до правилата на училището, винаги ги уважава и ги спазва стриктно. Въпреки че понякога си позволява и да се забърква в опасности.

История: Кейтлин е родена в градчето „ Годрикс Холоу”. Майка й - Касандра е чистокръвна магьосница, а баща й - Ръмбъл – обикновен човек, мъгъл. Момичето е израстнало в същото градче, където според родителите й е било най- безопасно. Когато е на 11 години получава покани едновременно от Хогуортс и от Бобатон, защото майка й е завършила Хогуортс, а баба й – Бобатон. В крайна Кейт избира да влезе в Хогуортс. Майка й е единствената, която я изпраща, защото не е желаела съпруга й да разбере, че е магьосица, за да не го застраши. Малко след като пристига в училището Кейтлин научава от вестник „ Пророчески вести”, че баща й е бил убит, но не е ясно от кого и как. По-късно майка й, за да я предпази минава към страната на злото, като се надява някой ден да успее да привлече и Кейлин към тази страна, защото смята, че това е единственото им спасение. За съжеление, Кейт спира да поддържа контакти с нея и предпочита да е сама, заобиколена само от верни приятели, отколкото да приеме за своя майка смъртожадната Касандра, която смята и за убийца на баща си, въпреки че това обвинение е съвсем безпочвено и погрешно. Кейтлин се надява някой ден да стане префект на своя дом, също като баба си и майка си.

Кръв: Нечистокръвна

Допълнително:
- Домашен любимец: Персийски котарак – Авалон; по-късно си купува сова - Тенебра
- Талисман: Стар медальон подарен й от родителите й, преди да замине за Хогуортс, който има редки магически способностти, за които Кейтлин не знае.
- Роднини: Обикновено прекарва ваканциите в училището, само през ваканцията между учебните години се връща в Лондон, където живее при баба си – Хелън ( от бащина линия) и леля си и чичо си – Миранда и Харисън Доусън.
avatar
Кейтлин Морисън

Брой мнения : 13
Join date : 2010-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Кейтлин Морисън

Post  Никълъс Грийн on Wed 24 Nov - 13:32

Одобрена! Добре дошла!
avatar
Никълъс Грийн

Брой мнения : 481
Join date : 2009-09-11
Age : 24
Местожителство : From the inside..:]

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum