Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

Кейтлийн Престън

Go down

Кейтлийн Престън

Post  Кейтлийн Престън on Thu 22 Jul - 9:24

Име: Кейтлийн Дейвид Престън

Възраст: 21г.

Външен вид: Кейтлийн е висока - 1,65 см и тежи 54 кг, има стройно тяло, но не изглежда хърбава. Има много бледа кожа с перлен оттенък, която я прави много привлекателна и някак порцеланова. Лицето и' има овална форма и подчертани скули. Кейт има дълга, начупена коса в рус цвят, която пада свободно около тялото и' до средата на гърба и'. Най-често я носи вдигната на конска опашка с няколко кичура пуснати отпред. Очите ѝ са големи с бадемова форма и винаги изглеждат много умни и проницателни. Ефекта се увеличава и от това, че се много светли и пъстри - сиво, синьо и зелено - те са обгърнати от миглите в тъмна, гъста прегръдка. Има малък и чип нос. Плътни, бледи устни, която често са покрити с гланц. Веждите и' са тънки в същият цвят като косата, но малко по-тъмни. Ел смята, че няма нужда от грим, носи само червило обикновенно. Има прави, бели зъби, които не показва, понеже не се усмихва почти никога. Обича да носи рокли, но също така и дънки, най-вече в черно.

Характер: Суровата реалност е научила Кейтлийн да бъде хладнокръвна и студена. Тя е един затворен човек, останалите мислят, че е просто надменна егоистка, но истината е много далеч от това. Тя рядко допуска някой до себе си, никога не имала много приятели, рядко се доверява на някой, почти никога. Вярва, че единсвеният, на когото може да има доверие и може да разчита е само и единствено тя. Но някъде дълбоко в себе си тя е една чувсвителна жена, крие това под безизразната си маска. Не прощава лесно, но и никога не можеш да я изкараш извън нерви и въпреки всичко тя прощава когато държи много на човека. Много злопаметна е, но в никакъв случай озлобена, не мрази хората просто смята че не можеш да им вярваш. Мрази да губи и това се случва много рядко понеже е научила много за живота и знае номерата му, а също е и много целенасочена. Може да се каже, че е малко тесногръда, не вярва в мечтите и няма мечти, отадва е забравила какво представляват те. Страхува се от височини и буболечки.

История: Кейтлийн е имала много неприятно детство. Майка й умира при раждането, но баща й не се омъжва повторно. Вместо това измъчва Кейт и я кара да прави непосилни неща за едно дете. Дейвид /бащата/, знае че майката на момичето е била магьосница и все някой ден ще изпратят писмо. Държи Кейтлийн в неведение и си мисли, че ще може да скрие това от нея. От "Хогуортс" на два пъти изпращат писмо на момичето, но баща й ги крие. На третият път Лин открива писмото си и го прочита. За нейн късмет къщата и се намира в Лондон на две преки от "Продънения котел". Една сутрин решава да провери какво има там и попада на прислужника Том, който и отваря пътя към "Диагон- али" и й дава ключ към трезора на майка й в "Гринготс". Така Кейтлийн живее седем години в "Продънения котел" за летните ваканции, а през останалото време е в "Хогуортс". След като завършва обучението си тя отива за няколко години във Финландия, но се връща и решава да преподава в старото си училище.

Снимка:


avatar
Кейтлийн Престън

Брой мнения : 1
Join date : 2010-07-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Кейтлийн Престън

Post  Алис Кълън on Thu 22 Jul - 11:50

Одобренаа!!..
avatar
Алис Кълън

Брой мнения : 2632
Join date : 2009-08-28
Age : 22
Местожителство : Sevlievo Cityy.. ;dd

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum